» »

Okrasna tablica za v avto

Okrasna tablica za v avto

power12 ::

Dobil sem eno okrasno tablico za v avto, ki se jo da na zadnjo šipo. Ta tablica nima ničesar za pritrditi in sem na oba zunanja kota tablice dal malo silikona in pritrdil na zadnjo šipo. Zanima me ali je lahko kaj narobe, ker je malo silikona na tistih grelnih črtah na zadnji šipi ( da se nebi recimo kaj zgodilo ? ) oz. če mi svetujete kako še lahklo bi pritrdil tablico na šipo ( govorim o tablicah, kjer je recimo moje ime itd...)

Za vsak odgovor bom vesel :)

pingo76 ::

Na tablico nalimaš tiste gumijaste priseske za na šipo. Kupiš kako plišasto bedarijo na stojnicah in si jih tam sposodiš, plišastega majmuna/hello kitty pa podariš prvi mamici ki fura voziček okoli. Bolj ekološko. :)

power12 ::

Aha tudi to sem imel v mislih, vendar sem tablico že nalepil z silikonom in me predvsem zanima ali je lahko kej narobe še je silikon na tistih grelnih črtah, siliona je za vzorec dve piki silikona na obeh robih tablice ? Ker pozimi se bo gretje zadnje šipe uporabljalo in da nebo kej narobe zaradi silikona ?

Vice ::

Nič se bat avto ne bo zgorel. :)

klemenSLO ::

črtice se segrevajo. Silikon jih verjetno ne bo prežrl. Bolj verjetno je to da bo zaradi sprememb v temperaturi odstopil silikon.
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zadnji brisalec na limuzinah

Oddelek: Na cesti
162204 (558) FTad
»

Problem z rošenjem stekel

Oddelek: Na cesti
419426 (8003) energetik
»

Zakaj muhe v avtu ne prilepi na zadnjo sipo ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6214001 (11608) dronyx
»

Rošenje šipe v avtu (strani: 1 2 )

7420469 (18229) clothes
»

Avto in "sporen" zadnji brisalec (strani: 1 2 )

576900 (5828) PROTOTIP

Več podobnih tem