Forum » Operacijski sistemi » 2 problema z mapami v WinXP
2 problema z mapami v WinXP
Matek ::
1. Nekaj sem štelal nastavtve, pa mi naenkrat ob dvokliku ofna command line namesto da bi mapo odprlo, sem šel pol v folder properties, ko so vse vrste datotek pol tam, pa je blo pri folder samo Open pa Explore za izbrat, sem naštimal open za default, pa ni pomagalo, še kar je Open Command Line here privzeta (je črna če kliknem z desnim)
2. Ene ikonce sm si dobo, pa je zraven tudi ena za mape, sem probal jo naštimat tudi tam v file types. BLi sta dve, file folder pa folder. Pri file folder se je dalo spremenit ikono pri folder pa ne. Any Ideas? Hvala...
2. Ene ikonce sm si dobo, pa je zraven tudi ena za mape, sem probal jo naštimat tudi tam v file types. BLi sta dve, file folder pa folder. Pri file folder se je dalo spremenit ikono pri folder pa ne. Any Ideas? Hvala...
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navigacija v Total CommanderjuOddelek: Operacijski sistemi | 2092 (1770) | R33D3M33R |
» | Izginotje mailov za 9 mesecev nazaj.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1804 (1551) | Mati |
» | pogled mape v oknih, xpOddelek: Pomoč in nasveti | 1288 (1124) | Beezgetz |
» | WindowsExplorer se mi sesuva ??Oddelek: Operacijski sistemi | 1233 (1142) | nicjasno |
» | Datotečni sistem tete MeteOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 2811 (2811) | darkolord |