Forum » Pomoč in nasveti » kako upgradeat BIOS ?
kako upgradeat BIOS ?
Heisenberg ::
imama EPOXovo plato pa mi ne dela na njej graficna ati radeon 9000pro, pa bi rad probal nov bios gor dat
pa me zanima kako se to sploh pocne, seveda tako, da bo najbolj varno, da se ne bo kaj sfukalo ?
pa mogoce se kaksne ideje zakaj mi ne bi delala graficna ?
lp
pa me zanima kako se to sploh pocne, seveda tako, da bo najbolj varno, da se ne bo kaj sfukalo ?
pa mogoce se kaksne ideje zakaj mi ne bi delala graficna ?
lp
Airskull ::
Vzemi z Epoxove strani bios za svojo ploščo in daj ta file na disketo. Ponovno zaženi računalnik(disketa mora bit notri) in pritisni alt+f2. To bi ti moralo potem avtomatično flashat bios. Aja pa disketa na kro boš dal gor bios mora bit prazna:
Every word of this is a lie, and my readers should put no trust in it at all.
hmm ja en problem, nimam disktne enote ze leta
kaj pa pol ?
aja pa plata je elite ne epox sem se zmotil
kaj pa pol ?
aja pa plata je elite ne epox sem se zmotil
R0K ::
Pol pa na CD. Sam moreš met v BIOSu naštiman, da ti kot prvo boota CD pogon in ne disketnik..
boštjan ::
jaz ti priporočam za tako opravilo disketnik(sposodi si ga),to pa zato da si boš lahko originalni bios shrano gor v primeru če se pri updejtu kaj zjebe.priporočam pa ti da si podrobno prebereš navodila za flešanje biosa
sem slisal da bostajajo ena orodja s katerimi lahko direktno iz dosa nalozis bios ?
kje to dobiti in kako varno je to ?
lp
kje to dobiti in kako varno je to ?
lp
boštjan ::
za flešanje biosa iz dosa ne rabiš nobenih posebnih programov,le utility program za flešat in bios file
n o vidis da rabis, utility rabis
hvala sem ze nasel vse potrebno !
samo upam da mi bo sedaj graficna delala ..........
lp
hvala sem ze nasel vse potrebno !
samo upam da mi bo sedaj graficna delala ..........
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | bios upgrade brez diskete ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2408 (2033) | kekz |
» | Napačen bios :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1507 (1188) | Azrael |
» | Flashanje Biosa na ABIT ploščiOddelek: Pomoč in nasveti | 1305 (1218) | smilyxx |
» | Hlajenje in navijanje Radeona 9500pro (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5125 (4394) | Gejmer |
» | Nadgradnja biosa iz diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 858 (763) | neki123 |