Forum » Pomoč in nasveti » Anketa v Wordu?
Anketa v Wordu?
Sims ::
Zdravo,
kako naredim v Wordu anketo, se pravi da dotična oseba lahko vpiše le v polja, ki jih naredim, da se noter lahko piše, ostalega pa ne more spremenit ... ?
kako naredim v Wordu anketo, se pravi da dotična oseba lahko vpiše le v polja, ki jih naredim, da se noter lahko piše, ostalega pa ne more spremenit ... ?
- spremenil: Sims ()
mazzo ::
To narediš s t.i. Obrazci (desno klikneš kjer maš ikone ter nato obrazci)
Najprej narediš tabelo. Nato vpišeš vprašanja in s prvo ikono na "Obrazcih" (abI) določiš kje so bo tekst dalo pisat in kje ne.
Ko klikneš ključanico, se ti vse "zaklene" in dotična oseba ne more več spreminjat (razen če je Wordmaher™ in klikne na obrazce in na ključavnico - odklene).
lp
Najprej narediš tabelo. Nato vpišeš vprašanja in s prvo ikono na "Obrazcih" (abI) določiš kje so bo tekst dalo pisat in kje ne.
Ko klikneš ključanico, se ti vse "zaklene" in dotična oseba ne more več spreminjat (razen če je Wordmaher™ in klikne na obrazce in na ključavnico - odklene).
lp
Pogledam ga, poduham, izpijem in pobruham!
Če stisnem (abI) se mi pojavijo neki krogeci ...
Ključavnica je obarvana temno sivo(se ne da stisnit).
?
Ključavnica je obarvana temno sivo(se ne da stisnit).
?
Se opravičujem, to kaj si napisal lepo dela!
Dokument sem že prej nekaj zaklepal, zato me je zezalo ...
Hvala
Dokument sem že prej nekaj zaklepal, zato me je zezalo ...
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "Oddaja" stanovanja sorodnikomOddelek: Loža | 7650 (6124) | St235 |
» | KLjučavnica na prstni odtis (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18963 (13958) | poweroff |
» | Dejte ocent se mojo stvaritevOddelek: Izdelava spletišč | 1756 (1608) | Microsoft |
» | Zaklep računalnika ali monitorja?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1582 (1400) | Kaboom |