Forum » Omrežja in internet » Firefox in URL bar? Search je slow
Firefox in URL bar? Search je slow
Pesimist ::
Zanima me če ve kdo zakaj je google search kadar je izveden iz url bara tako pasje slow. Ali se da to nastavit kje da je enako hiter kot v Chrome brskalniku?
popster ::
ce nekaj utipkam v namesto urlja in stisnem enter dobim rezultate normalno hitro. Probaj updejtat firefox ce imas starejso verzijo
Zadni firefox. 2 računalnika 2 ISPja isti effekt. Chrome pa deluje superduper mega fast.
Sem opazil da je slow samo ce napise 1 besedo, ce pa vec pa je fast tudi.
Torej, ce napisem samo Windows bo rabil nekaj casa da najde.
Chrome pa tudi windows takoj izpiše.
Sem opazil da je slow samo ce napise 1 besedo, ce pa vec pa je fast tudi.
Torej, ce napisem samo Windows bo rabil nekaj casa da najde.
Chrome pa tudi windows takoj izpiše.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
jizzer ::
Pa še res je :) Windows je neke časa rablo da je vrglo razultate ven pri treh besedah pa takoj...
Če pa uporabiš tisto desno google search okence pa tudi firefox windows hitro najde.
Tak da je to neki bug in annoying as hell.
Tak da je to neki bug in annoying as hell.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj ni Opera veckrat izbrana kot Brskalnik?Oddelek: Omrežja in internet | 4189 (3355) | darkolord |
» | Konec Edgea, se obeta chromiumski brskalnik? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 24692 (19162) | MrNighthawk |
» | Chrome 6 je tu (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 45586 (39905) | PrimozR |
» | Firefox pridobiva, IE izgubljaOddelek: Novice / Brskalniki | 8326 (7399) | slitkx |
» | Firefox 3.5 najbolj razširjen brskalnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 11309 (9091) | Gandalfar |