Forum » Strojna oprema » Problem z računalnikom
Problem z računalnikom
Mentalist ::
Pozdravljeni!
Imam probleme s svojim računalnikom
Sredi igre, ko igram MP (MW2) začne igra laggirati in vrže ven. Včasih tudi ne zažene čisto enostavnih apklikacij oz. je črna slika. Velikokrat se tudi zgodi, da dolgo ne najde internetne povezave in tudi ko jo, se mi zatika in rabi 2 min (včasih tudi več) da se naloži stran. OS je Windows 7 Ultimate 32-bit, uporabljam Google Chrome. Windowsi so stari 2 dni. Je mogoče krivo to, da ko sem formatiral, nisem formatiral iz BIOS-a in izpraznil diska, ampak sem samo stare Windowse povozil?
Prosim za pomoč
LP
Imam probleme s svojim računalnikom
Sredi igre, ko igram MP (MW2) začne igra laggirati in vrže ven. Včasih tudi ne zažene čisto enostavnih apklikacij oz. je črna slika. Velikokrat se tudi zgodi, da dolgo ne najde internetne povezave in tudi ko jo, se mi zatika in rabi 2 min (včasih tudi več) da se naloži stran. OS je Windows 7 Ultimate 32-bit, uporabljam Google Chrome. Windowsi so stari 2 dni. Je mogoče krivo to, da ko sem formatiral, nisem formatiral iz BIOS-a in izpraznil diska, ampak sem samo stare Windowse povozil?
Prosim za pomoč
LP
Lool.
bsslo ::
Če si naredil nadgradnjo iz WinXp-jev mogoče. Koliko je star komp? Mogoče bi ti bilo lažje sistem na novo naložiti, glede na to, da imaš kar nekaj težav???
@bsslo Povozil sem stare Win 7 Professional za Ultimate. (Oboje 32-bit) Star je 2 leti (I7920, HD 4870 1GB, Asus Rampage II Extreme. Comp je star 2 leti.
@Balast: Vem ja, zato sem tisto mapo tudi pobrisal, zaradi prostora na disku.
Kaj pa, če bi dal gor XP? Računalnik imam povezan preko routerja. Bi šlo vzpostavit normalno na XP? Ker se bojim, da bi imel potem iste probleme na 7ki spet. Prej tega ni delalo. Zdaj pa spet dela normalno.
@Balast: Vem ja, zato sem tisto mapo tudi pobrisal, zaradi prostora na disku.
Kaj pa, če bi dal gor XP? Računalnik imam povezan preko routerja. Bi šlo vzpostavit normalno na XP? Ker se bojim, da bi imel potem iste probleme na 7ki spet. Prej tega ni delalo. Zdaj pa spet dela normalno.
Lool.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mentalist ()
Evo, problem je rešen, kar naenkrat spet normalna hitrost. Hvala obema! Mogoče so pa imeli na Trierri kakšen problem.
ob
ob
Lool.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mentalist ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zelo počasno delovanje PC-ja po namestitvi Windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1701 (1394) | Pentium |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267295 (66887) | Seljak |
» | računalnik se sam restartaOddelek: Pomoč in nasveti | 764 (710) | -žiga- |
» | hard disk ki bo šow usak čas u smeti :P ????Oddelek: Strojna oprema | 1200 (730) | everyone |