Forum » Strojna oprema » hard disk ki bo šow usak čas u smeti :P ????
hard disk ki bo šow usak čas u smeti :P ????
Serial ::
Ammmm imam problem...imam en hard disk 120 Gb..ki je star okoli 2 leti...
zdej v tem računalniku imam 2 hard diska tega ki je star 2 leti in enega novejšega
Ta ki je star 2 leti je secondary master priklopljen in vsakin tolko je kot da bi crknu...
včasih se niti računalnik ne prižge zaradi tega hard diska...ga morem izklopit in pol dela...zažene windows in use megha...
note primem nazaj ta hard disk (star 2 leti) in ga nazaj priklopim ko je računalnik ugasnjen in pol ga prižegm in dela use normalno...
zdej se mi to da crkuje hard disk dogaja use pogosteje...
ste razumeli problem??
kaj bi lahko blo narobe??
zdej v tem računalniku imam 2 hard diska tega ki je star 2 leti in enega novejšega
Ta ki je star 2 leti je secondary master priklopljen in vsakin tolko je kot da bi crknu...
včasih se niti računalnik ne prižge zaradi tega hard diska...ga morem izklopit in pol dela...zažene windows in use megha...
note primem nazaj ta hard disk (star 2 leti) in ga nazaj priklopim ko je računalnik ugasnjen in pol ga prižegm in dela use normalno...
zdej se mi to da crkuje hard disk dogaja use pogosteje...
ste razumeli problem??
kaj bi lahko blo narobe??
Klenobo ::
Hardwarska napaka diska. Pomoje je kaj narobe z konrolerjem na disku. Predno ti čisto crkne, poberi podatke dol.
Pajek.Net, (http://www.pajek.net)
Brezplačna MojaPosta.Com (http://www.MojaPosta.Com)
Brezplačna MojaPosta.Com (http://www.MojaPosta.Com)
Gooodspeed ::
Poglej mogoče maš garancijo 3 leta , drogače ga pa sformatiraj pa malo bet sektore poglej pa to... pa bo
Nima ne 3 leta garancije heheh
bi ga že menjaw :P
hmmm...gori ni windowsow...sicer hmmmm
nwem če se mi splača formatirat...
bom še vidu...
hvala za predloge ;)
bi ga že menjaw :P
hmmm...gori ni windowsow...sicer hmmmm
nwem če se mi splača formatirat...
bom še vidu...
hvala za predloge ;)
Pozdracljeni imam nove novice...
Hard disk ki naj mi nebi delal je do zdej elal v reku (al nwem kko se napiše)
probal sem ga dat vn iz reka in ga priklopit kot use normalne hard diske..
ŠE VEDNO NI DELALO
Nato pa sem ga priklopil na en drug računalnik in tam mi dela..zdej že kakih 15 min
Ponavadi mi je po 1 min riknu...
Ima kdo kako idejo kaj naj nardim...
Hard disk ki naj mi nebi delal je do zdej elal v reku (al nwem kko se napiše)
probal sem ga dat vn iz reka in ga priklopit kot use normalne hard diske..
ŠE VEDNO NI DELALO
Nato pa sem ga priklopil na en drug računalnik in tam mi dela..zdej že kakih 15 min
Ponavadi mi je po 1 min riknu...
Ima kdo kako idejo kaj naj nardim...
R33D3M33R ::
Ja, mej ga na drugem računalniku ane?
Čeprav ti to svetujem, da disk pustiš na miru in se ga ne dotikaš več, če so ti podatki dragi. Disk, ki na nekem računalniku dela probleme, zame ni več dober disk, ki bi mu zaupal neke podatke.
Kdo ve, mogoče je pa bil samo kak butast hrošč na kontrolerju.
Čeprav ti to svetujem, da disk pustiš na miru in se ga ne dotikaš več, če so ti podatki dragi. Disk, ki na nekem računalniku dela probleme, zame ni več dober disk, ki bi mu zaupal neke podatke.
Kdo ve, mogoče je pa bil samo kak butast hrošč na kontrolerju.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
ZeRo_X ::
Mam problem!
Vedno ko prižgem računalnik al pa ko odpiram eno mapo ki ima malo več datotek mi začne disk tko nekaj ropotat (kot da šrota neki). Zaj pa ne vem kaj naj nardim (disk je star pou leta)!
Help!!!
Vedno ko prižgem računalnik al pa ko odpiram eno mapo ki ima malo več datotek mi začne disk tko nekaj ropotat (kot da šrota neki). Zaj pa ne vem kaj naj nardim (disk je star pou leta)!
Help!!!
Lp!
everyone ::
Če slišiš kovinski zvok, kot da bi udarjal kovino ob kovino, takoj naredi kopijo vsebine diska in ga nesi zamenjat. Stvar sem opisal v naslednji temi. Disk je najverjetneje v zadnjih vzdihljajih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hdd problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1819 (1152) | BlueNik |
» | 26037 obratovalnih ur diska, menjava kliče?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2374 (1485) | gavro |
» | Raid uničuje diske?Oddelek: Programska oprema | 1040 (879) | Daedalus |
» | Zamenjava elektronike na diskuOddelek: Strojna oprema | 1816 (1557) | Azrael |
» | Detecting IDE...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1002 (881) | Lucifix |