Forum » Pomoč in nasveti » hd 6850
hd 6850
bigbada ::
Dobil sem grafično hd 6850. Zanima me, če moram oba kabla, ki sem zraven dobil priklopiti v grafično. Ker na grafični sta 2 taka konektorja z 6 luknjami. Pa kam to pol priklopim vse skupaj, ali lahko kar priklopim na oni stari kabel od grafične, ampak je samo 1.
Mogoče neumno vprašanja, sam če človek nevem, pol neve :D
hvala za odgovor!
lp
Mogoče neumno vprašanja, sam če človek nevem, pol neve :D
hvala za odgovor!
lp
drzni86 ::
Ja priklopi oba! tisti strani s 6 luknjami priklopi v grafično na drugoi strani pa priklopi 4 pinski molex, ki prihaja iz napajalnika.
bigbada ::
Hmmm.. ni mi jasno, nevem ali ne paše ali kaj delam narobe.
Na starem sem imel 1 taki kabel (ena stran 6 druga 8)
Zdaj pa imam 2 taka(ena stran 6 druga pa neka čudna 3+1prazen? :S)
Na starem sem imel 1 taki kabel (ena stran 6 druga 8)
Zdaj pa imam 2 taka(ena stran 6 druga pa neka čudna 3+1prazen? :S)
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: bluefish ()
treaty ::
Robi :P ::
kolikor js vem je dovolj eden razen če imaš res zelo "požrešno" grafično kartico ki bi potrebovala večjo moč...
treaty ::
Aja pardon, pozabil sem omeniti da imam Gigabyte HD 6850. Mi pa ne javlja v OS kakršnekoli napake oz. da grafična nebi delovala. Napajalnik pa je 550W
Zgodovina sprememb…
- spremenil: treaty ()
Yohan del Sud ::
Zanimivo. Imam isto kartico sem probal in z enim samo ne dela. Napajalnik je 360W. Najbrž se v slednjem podatku tudi skriva odgovor, samo ga ne znam točno razložit.
www.strancar.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako priklopiti grafično asus r9 270Oddelek: Pomoč in nasveti | 2362 (2010) | Seljak |
» | grafična kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 23230 (22041) | LukaTCE |
» | gigabyte gtx 260 + corsair 650w problemOddelek: Strojna oprema | 1738 (1408) | Garibaldi |
» | Opozorilo o napajanju ?! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5316 (4225) | Duhec |
» | Napajalnik lc 6550 h je eksplodiralOddelek: Pomoč in nasveti | 4034 (3095) | nokia6310 |