Forum » Mobilne tehnologije » [Nokia E5] Zamenjava ohišja
[Nokia E5] Zamenjava ohišja
zhigatsey ::
Živjo,
Telefon mi je žal padel na tla in je ves popraskan. Zanima me ali je težko zamenjati
ohišje telefona. Mislil sem kupiti novo ohišje 15€ in ga sam zamenjati. Imate kakšen nasvet?
Pri telerayu so rekli da zamenjava samo prednjega ohišja stane 30€.
Hvala,
Lp
Telefon mi je žal padel na tla in je ves popraskan. Zanima me ali je težko zamenjati
ohišje telefona. Mislil sem kupiti novo ohišje 15€ in ga sam zamenjati. Imate kakšen nasvet?
Pri telerayu so rekli da zamenjava samo prednjega ohišja stane 30€.
Hvala,
Lp
beni ::
Če misliš imeti aparat še nekaj časa, ne kupuj ohišja za 15E.
Če gre v prodajo pa ...
LP
Če gre v prodajo pa ...
LP
Pojma nimam ...
bauci ::
Zamenjava prednega ohišja je kar težka. Paziti moraš na zobčka na spodnjem koncu ekrana. Pred dnevi sem poskusil sneti prednje ohišje, ker so se mi nabrale smeti na ekranu. Rezultat - polomljeno ohišje in zvit del tipk pod ekranom. Spodaj in zgoraj se je ohišje lepo odprlo na sredini pa ne. Ko sem malo bolj pritisnil je šlo vse v maloro. Telefon sicer še dela ampak ohišje je počene in sredinske tipke na obeh strane štrlijo navzgor.
mat xxl ::
Poglej si na You Tubu kako to odpreš navadno so v detajle predstavljeni videi intuziastov. Ohišje pa dobi originalno, sem enkart menjal ponaredek, pa to ni to !!!
Falko ::
Hellou,
Tudi sam imam podoben problem glede zamenjave ohišja. Kupil bi originalno, pa malo brskam po netu, kje je kaj ugodeje in sm naletel, hmmm, na nekaj zanimivega. Nekje ponujajo original ohišja po 24 €, nekje pa toliko stane zgolj le ena ploščica. Pa mi je potem malo sumljivo, ali je res original ali je zgolj pri nekaterih navita cena...
Ve kdo od vas približno ceno original ohišja ali morda v kateri trgovini se ga da zanesljivo dobiti?
Tudi sam imam podoben problem glede zamenjave ohišja. Kupil bi originalno, pa malo brskam po netu, kje je kaj ugodeje in sm naletel, hmmm, na nekaj zanimivega. Nekje ponujajo original ohišja po 24 €, nekje pa toliko stane zgolj le ena ploščica. Pa mi je potem malo sumljivo, ali je res original ali je zgolj pri nekaterih navita cena...
Ve kdo od vas približno ceno original ohišja ali morda v kateri trgovini se ga da zanesljivo dobiti?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična kartica Asus Radeon 6870 na Lenovo plošči? Kako? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 9972 (8476) | rzidar1 |
» | Razbil sem iphone (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10384 (984) | IPHONE4S |
» | Menjava ohišja ali ...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1814 (1296) | Tomi |
» | SCSI diskOddelek: Strojna oprema | 1755 (1554) | stromar |
» | Lastniki Chenbro Gaming Bomb ohišja na pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1001 (863) | MaX |