Forum » Zvok in slika » Gainward & Gigabyte Geforce Mx?
Gainward & Gigabyte Geforce Mx?
TribesMan ::
A kdo slučajn ve kolk nanosekundn ram mata ti dve zadevci. Še posebej me zanima Gyigabyte GA-GF1280
LP
LP
VASkO ::
gainward se mi zdi, da je najhitrejsa gf2mx kartica ta hip in se da najbolje navijati. Obstajajo tri razlicice:
navadna, twinview in golden sample
Tazadnji dve imata 5.5ns ram, prva pa 6ns. Hitrejsi verziji se da naviti ram do 230mhz
navadna, twinview in golden sample
Tazadnji dve imata 5.5ns ram, prva pa 6ns. Hitrejsi verziji se da naviti ram do 230mhz
strel ::
ja jst mam gaiward-a ti povem da ma hyunday 5.5 ns ram.Sam o 230 MHz lahka sam sanjaš(STABILNO).215 pa mogoče res.
MOREM TI PA POVEDAT DA SEM JO NAROČIL PO POŠTI PRI ISKRI IN SE JO DVAKRAT NAZAJ DAL KER JE MELA DEFEKT ŠELE TRETJA JE DELALA ???????????
MOREM TI PA POVEDAT DA SEM JO NAROČIL PO POŠTI PRI ISKRI IN SE JO DVAKRAT NAZAJ DAL KER JE MELA DEFEKT ŠELE TRETJA JE DELALA ???????????
PIKINET1 ::
NASPLOH IMAJO MX-I RADI DEFEKTE, OD MARSIKATERE FIRMA DOKAJ NORMALNO DELA ŠELE 10 DO 15-NAJSTA IN TAKO NAPREJ - IZ DOMAČIH IZKUŠENJ!!!!!!!!!!!!!
luni ::
PIKINET1 tebi je bilo izdano ze nekaj opozoril zaradi capsanja, zato bos v bliznji prihodnosti postal Zobata OvcaTM, kar je vmesna stopnja do GnojaTM... dokazi, da znas pisat tudi normalno in dobil bos nazaj stari naziv
Artificial Intelligentia
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | če koga zanimaOddelek: Loža | 1278 (1045) | Tomi |
» | Kdo ve kaj o teh graficnik kartahOddelek: Strojna oprema | 1841 (1535) | ABX |
» | Zvezdice, zvezdice, zvezdice in ostali naziviOddelek: Slo-Tech | 2507 (2005) | Pretorijanec |
» | PolicijaOddelek: Loža | 2072 (1721) | Elemen_T |
» | ne dela accountOddelek: Slo-Tech | 1201 (1065) | kn3z007 |