» »

Pregrevanje diska ?

Pregrevanje diska ?

#000000 ::

Gre za prenosnik Acer aspire 5630.

Je možno da disk ko se segreje povzroči da bs player prekine film in pokaže kao da je prišlo do napake in da na izbiro, ustavi, restartaj ali nadaljuj, vse skup zgleda kot obvestilo da je prišlo do napake na nekem navideznem dvdju (filme predvajam iz drugega diska ki je v mreži in ima šerano mapi filmi.

Uglavnem, ko restartam BS player mi ne odpre več nobene mape v domačem LANU, čeprav wifi dela OK. Ko jajca restartam pa spet dela OK.

Zdej kokr sem gledal se disk kar precej segreje, in ima nastavljeno da se ugasnejo diski po 20 minutah. Me jebe disk ali zato ker se ustavi ali celo oboje ?

V bistvu sem opazil da če gre v sleep, ko se zbudi tudi nima več dostopa do datotek v LANU.

RejZoR ::

Naloži Crystal Disk Info in preveri stanje in temperaturo diska.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Riff ::

men se je naprimer pregreval maxtor s ata 120giga sem potem montiral ventilator pred disk da piha čez njega in od takrat dela bp aja to gre za prenosnik ne za hišni rač :(

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Riff ()

Mavrik ::

Ni za vse krivo pregrevanje.

Daj najprej menjaj player na nekaj bolj stabilnega od BSPlayerja (daj kak VLC ki ima lasten set kodekov). Pregreti diski umirajo, ne pa dajejo take simptome.
The truth is rarely pure and never simple.

#000000 ::

Menjal bi ampak me zeza ker VLC vse predvaja z nekoliko temnejšo sliko in ne morem (znam) nastavit bolj svetle slike v samem programu, lahko grem in posvetlim cel zaslon preko softwera za grafično, ne najdem pa kako simpl to narest v VLC, bs player ima to tik tak rešeno.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

BS Player

Oddelek: Programska oprema
486421 (1004) Han
»

Kateri program uporabljate za poslušanje glasbe? (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
8714154 (9725) Olórin
»

Izšel VLC 2.0.0 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
13741498 (31798) Icematxyz
»

DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Zvok in slika
21159570 (14718) BaRtMaN
»

Sesuvanje sistema med gledamnjem filmov

Oddelek: Strojna oprema
201170 (886) Echelon

Več podobnih tem