Forum » Programska oprema » safari fonti
safari fonti
gendale ::
zanima me, če so so pri safariju (windows verzija) že popravili fonte? včasih je imel zlo grde..
(sem poskusil vprašat v obstoječi safari temi, pa so moderatorji pobrisali)
(sem poskusil vprašat v obstoječi safari temi, pa so moderatorji pobrisali)
mojca ::
Zgolj ugibanje, ker ne uporabljam windowsa. Če Safari uporablja Type1 fonte tudi v oknih, le-ti ne bodo nikoli izgledali dobro, razen če v Windowsih popravijo svoj risalnik, kar se ne bo zgodilo.
Mar ti Safari ne pusti zamenjati fontov za kakšne sistemske? Vsaj na Mac-u lahko v nastavitvah v zavihku "Appearance" menjaš privzeti font za poljubnega.
Mar ti Safari ne pusti zamenjati fontov za kakšne sistemske? Vsaj na Mac-u lahko v nastavitvah v zavihku "Appearance" menjaš privzeti font za poljubnega.
netanyahu ::
@gendale: Že tri leta nazaj, lahko izbiraš v nastavitvah. (Surfin' Safari: GDI Text on Windows)
Mojca pa piše neumnosti, kot ponavadi.
Mojca pa piše neumnosti, kot ponavadi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov, lepši in uporabnejši Slo-Tech (III) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 9240 (6457) | Jaffa |
» | Firefox 3.6 še ta mesec (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 10722 (8621) | Icematxyz |
» | prosim ocenite stran (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 4990 (3807) | Bela01 |
» | Nov Safari 3Oddelek: Novice / Android | 3016 (3016) | Filo |
» | Iz Appla nič novega (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 9081 (7106) | bluefish |