Forum » Zvok in slika » Obdelava mobilnega video (3gp) v avi format
Obdelava mobilnega video (3gp) v avi format
Dr.S ::
Poskušam obdelati video iz mobitelefona Samsung Google Nexus - Android sistem tipa *.3gp, v virtualdub-u, vendar ga ta ne odpre. Prav tako mi to ne uspe z Vegas Muvie Studium. Poiskal sem kar nekaj programov za compresijo iz .3gp v .avi, vendar vsak precodiran video mi nato omenjena programa ponovno ne prebereta.
Mogoče kdo pozna rešitev oz. postopek vnosa mobilnega videa na PC za nadaljno obdelavo?
Mogoče kdo pozna rešitev oz. postopek vnosa mobilnega videa na PC za nadaljno obdelavo?
enjst ::
Odpri VLC (lahko prazen) in klikni na "Media"("Odpri") potem pa na "Convert/Save"("Pretvori/Shrani").
Odpre se ti okno "Open Media"("Odpri medij") in v njem klikni na "Add..."("Dodaj..."), potem pa izberi datoteko (video, audio) ki jo želiš pretvoriti. Nato spodaj klikni na "Convert/Save"("Pretvori/Shrani").
Tam nastavi mesto kjer bo shranjena (destination/cilj) in pod "Settings"("Nastavitve") nastavi tisto kar želiš oz. kar imaš na voljo.
Odpre se ti okno "Open Media"("Odpri medij") in v njem klikni na "Add..."("Dodaj..."), potem pa izberi datoteko (video, audio) ki jo želiš pretvoriti. Nato spodaj klikni na "Convert/Save"("Pretvori/Shrani").
Tam nastavi mesto kjer bo shranjena (destination/cilj) in pod "Settings"("Nastavitve") nastavi tisto kar želiš oz. kar imaš na voljo.
RejZoR ::
3gp uporablja ali MPEG4 ali pa H.263 kodiranje. Odvisno od nastavitve v telefonu. To bi moral pretvorit skor vsak program. Probaj Freemake Video COnverter oz Format Factory. Če ta dva ne bosta znala potem skor noben drug program ne bo mogu...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Dr.S ::
Našel sem rešitev. Program OJOSOFT Total Video converter, kjer izbereš konvertiranje v custom avi, določiš video comp.: H.264/avc in audio format:PCM. Začeneš CONVERT.
Obdelan file sedakj z lahkoto (brez večjih izgub v kakovosti) uvoziš v vitrualdub (ali kak drug program za nadaljno obdelavo).
:-)
Obdelan file sedakj z lahkoto (brez večjih izgub v kakovosti) uvoziš v vitrualdub (ali kak drug program za nadaljno obdelavo).
:-)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Video conventerOddelek: Pomoč in nasveti | 1932 (1370) | oo7 |
» | [divXvid] podnapise vkodirat v divx (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 24357 (11433) | Alessio983 |
» | Konvertiranje videa - 3GP v AVI in naprejOddelek: Zvok in slika | 804 (707) | WinXP |
» | Kateri video pretvornik za windows 7 ... ?Oddelek: Programska oprema | 2797 (2658) | JayKay |
» | 3gp formatOddelek: Pomoč in nasveti | 1798 (1480) | Pesimist |