Forum » Pomoč in nasveti » 3gp format
3gp format
shadeX ::
Lp
mene zanima s katerim programom bi pretvoril 3gp format v katerega drugega..npr v .avi, .mpg....
probal sem z imTOO 3gp video converter ..saj vse lepo naredi vendar na koncu zvok zaostaja za sliko..
kdo ki je že preizkusil kakega ti deluje res naj napiše tukaj..hvala
mene zanima s katerim programom bi pretvoril 3gp format v katerega drugega..npr v .avi, .mpg....
probal sem z imTOO 3gp video converter ..saj vse lepo naredi vendar na koncu zvok zaostaja za sliko..
kdo ki je že preizkusil kakega ti deluje res naj napiše tukaj..hvala
iNDigo_Child ::
xilisoft video converter...pretvori vse živo v vse živo in mrtvo
Svet pripada tistemu, ki ga najbolj ljubi!
amigo_no1 ::
Dobro poslušaj:
na disku imam en 3pg fajl m posnet z mobitelom in dela v "Media Player Classic" brez dodatno nameščenih kodekov
Taisti video predvaja tudi VLC
tole piše v video properties:
Video: S263 176x144 [VideoHandler (jpn)]
Audio: 0x0000 8000Hz stereo [SoundHandler (jpn)]
Zato ne izumljajte tople vode ( Media Player Classic razpakiraš v poljubno mapo in dela , nobene inštalacije , reboota , in admih pravic pri tem ne potrebuješ)
Nameščen imam pa samo XP Codec Pack 2.0.4.
na disku imam en 3pg fajl m posnet z mobitelom in dela v "Media Player Classic" brez dodatno nameščenih kodekov
Taisti video predvaja tudi VLC
tole piše v video properties:
Video: S263 176x144 [VideoHandler (jpn)]
Audio: 0x0000 8000Hz stereo [SoundHandler (jpn)]
Zato ne izumljajte tople vode ( Media Player Classic razpakiraš v poljubno mapo in dela , nobene inštalacije , reboota , in admih pravic pri tem ne potrebuješ)
Nameščen imam pa samo XP Codec Pack 2.0.4.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
virusss8 ::
@jeje997: Jaz lahko .3gp fajle gledam tudi v bsplayerju ampak bistvo je v tem, da je bilo vprašanje kako prekodirat .3gp fajle v npr.avi in ne gledanje posnetkov. Nokia converter je dober
Tux is my best pal!
Pesimist ::
Keri program od teh pa deluje da AVI v 3gp za na moitel pretvorim. Probal sem ze z Xilisoft, Imtoo, WinXmedia! Doben ne pretvori dobro mislim zvok prehiteva kr konkretno ko na mobitelu nokia 6131 probam.
Zdaj bom potegno ze nareti 3GP movie z neta da vidim ce tisto deluje. Ta nokia converter bi pa skoraj moral nareti delujoco bom probal lol.
Zdaj bom potegno ze nareti 3GP movie z neta da vidim ce tisto deluje. Ta nokia converter bi pa skoraj moral nareti delujoco bom probal lol.
zk_eu ::
Pa sei ti je že napiso Montenigger, drgač jst sm si potegno dol Nokia PC suit pa delam v 3gp in pol iz njih nazai v avi al kar pač izberem
ha? sem tudi potegno en 3gp z neta pe ni sinhron damn. Te risanke 3gp pa so kaj te delam narobe zavraga.
Nisem se najso PRO verzije samo 2.0 ki pa nedela iz AVI nic...
Nisem se najso PRO verzije samo 2.0 ki pa nedela iz AVI nic...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
hm so kake posebne nastavitve te kot nizjekvlaitetni zvok al video? Zdaj sem si nabavo ta nokia pro converter ampak to sploh ni sposobno AVI spremenit v 3GP. Rece unsupported format in potem mi ponudi samo zvok spremeniti v tisti apm al kaj je ze.
Aja pa jaz mislim predvajat mobie na mobitelu ne obratno
Aja pa jaz mislim predvajat mobie na mobitelu ne obratno
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Video conventerOddelek: Pomoč in nasveti | 1944 (1382) | oo7 |
» | Obdelava mobilnega video (3gp) v avi formatOddelek: Zvok in slika | 704 (609) | Dr.S |
» | Kateri video pretvornik za windows 7 ... ?Oddelek: Programska oprema | 2816 (2677) | JayKay |
» | Mobilni TV?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1113 (958) | Randomm2 |
» | nokia 6630 videoOddelek: Programska oprema | 1095 (1040) | Dr_M |