» »

php image border

php image border

-=aVa=- ::

LP!
Imam težavo s slikami v php. Ko vstavim sliko mi avtomatsko prikaže border okoli slike... ali je padding.. saj ne vem.

To je koda ki jo imam trenutno:
<table class='menu_top' cellpadding='0' cellspacing='0'>
<tr>
<td>
<img border='0' src='xxx'>
</td>
</tr>
</table>



Tudi v css imam:
img {
   padding:0px;
   border:0px;
   }

+


	border-image:none;
	padding-image:none;
	margin-image:none;
	spacing-image:none;


Morda mi lahko kdo pomaga?

Hvala.
Small acts.. Big difference.. Save our planet!
  • spremenil: -=aVa=- ()

Lion29 ::

kaj ima to s PHPjem ne vem...

ce nam podas live dostop, da vidimo dejansko kaj je s stvarjo, ti bomo znali bolj pomagat
Lead Angular & UI/UX developer

-=aVa=- ::

http://studiogaming.net

Tu je to. Veze z phpjem.. V html mi gre z border="0".. Tu pa ne gre nobena od teh...
Small acts.. Big difference.. Save our planet!

Lion29 ::

jaz na nobeni sliki ne vidim nobenega borderja... ne na chrome-u in ne na ff-ju
Lead Angular & UI/UX developer

-=aVa=- ::

Kaj pa spacing med slikami? Meni v IE kaže border.. V chromu samo spacing.
Small acts.. Big difference.. Save our planet!

Lion29 ::

tudi ie mi ne kaze borderja... spacing med slikami pa je, ja

po mojem mas kaj v cacheu, da vidis border
Lead Angular & UI/UX developer

-=aVa=- ::

Ampak kaj lahko naredim s spacingom? Probal sem vse kaj vem o cssju.. Googlal sem kaj lahko naredim v phpju... nič..
Small acts.. Big difference.. Save our planet!

technolog ::

Jst vem, kje maš napako. Sam se mi mudi, napišem jutri, če ne bo kdo drug že prej!

KoMar- ::

Zelo čuden HTML maš. Ampak glavna težava je v tem, da imaš vsak img tag v novi vrstici. Nova vrstica pomeni space v HTML. Jih bo treba vse dat v eno ;)

technolog ::

Ni, res, komar. Gre brez tega. Spacing pri HTML ni važen, vse se da popravit s CSS.

Evo rešitev je... (drum sound). Dodaj tole v css:

img {
float: left;
}

Tole je seveda globalen fix, za vse slike v dokumentu. Malo se še igraj in ga lokaliziraj.

Zgodovina sprememb…

-=aVa=- ::

KoMar čeprav je tvoj odgovor tudi pomagal mi je bolj všeč technologov. Rad imam urejeno kodo.

Hvala obema! Uspelo mi je z float:left;

LP!
Small acts.. Big difference.. Save our planet!

technolog ::

Ja, float left ti je odpravil tudi zamik zgoraj-spodaj, medtem ko ga preurejanje HTMLja ni.

Seveda moraš ta klic lokalizirati, ker ti bo brkljal po drugih slikah v dokumentu. Moraš napisat tak CSS selector, da bo targetiral samo slike v meniju. To boš pa sam :D

Zgodovina sprememb…

-=aVa=- ::

Tu ni skrbi. Hvala še enkrat.
Small acts.. Big difference.. Save our planet!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 423 24 25 26 )

Oddelek: Izdelava spletišč
1297300152 (24301) htmltroubles
»

Prikaz strani na različni resoluciji-Joomla

Oddelek: Izdelava spletišč
151485 (1213) kr?en
»

Problem prikaza #left-nav

Oddelek: Izdelava spletišč
5660 (627) slitkx
»

Neznana napaka pri izdelavi spletne

Oddelek: Izdelava spletišč
443023 (2096) RockyS
»

CSS problemi (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
518124 (5923) nuuush

Več podobnih tem