» »

Ob vžigu črn ekran Compaq 6715s

Ob vžigu črn ekran Compaq 6715s

ernest1A ::

Ob nakupu prenosnega računalnika se je takoj na začetku pojavila težava, da se ni vklopil ekran. Ko sem preklopil na zunanji monitor in inštaliral win xp je nekaj časa delalo. Zato tudi nisem nesel na servis. Nato so se naključno začele ponovno ponavljati težave. Ekran lahko prižgem šele ko pridem v win s tipko fn + f4. Na vsakih nekaj vžigov deluje normalno in se ekran vklopi takoj ob vžigu, spet drugič ga lahko prižgem šele s fn + f4 tipko ko sem že v win. Še bolj čudna zdeva je ta, da v win7 tudi ta metoda ni delala in sem moral ponovno naložit winxp.

Ne vem kako je lahko stvar odvisna od win, ko pa mi včasih dela včasih ne preden sploh pride do win.

Opazil sem tudi, da mi ob preklopu na zunanji ekran na zunanjem ekranu sklica rahlo skače (komaj opazno a vendar je).

Je imel kdo kdaj kak podoben problem? Ne vem če se mi splača nesti serviserju da mi vzame 100 eur pa mogoče ne najde razloga ali potrpim še 1 leto in vžigam ekran šele ko pridem v win, nato pa tako in tako nov računalnik. Je pa res da to verjetno ni ok za oči, da slika malo skače.

Hvala

mihec87 ::

človek zadevo si plačal z prisluženim kešom pa nisi toliko da bi zadevo dal v garancijo?

Če je še zadeva v garanciji daj na servis pa ne čaraj več..

ernest1A ::

Je čez garancijo. Takrat je bil problem v tem, da takoj na začetku nisem vedel ali je zadeva zato ker ni bilo še nič inštaliranega. In ko sem ištaliral win je delalo za kak teden ali dva. Potem pa spet enaka zgodba. Vendar takrat sem računalnik najbolj rabil in si nisem mogel privoščit da bi bil brez podatkov. Potem je spet nekaj časa delal in bi mi na servisu rekli da dela ok.

Pustimo prosim to kaj in zakaj, računalnik ni več v garanciji. Če ve kdo kaj bi lahko bil problem bi bil vesel. Sicer bom potrpel še 1 leto.

Pyr0Beast ::

Stikalo za 'lid' je v okvari verjetn.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

vertiakla črta čez ekran

Oddelek: Pomoč in nasveti
417673 (3010) KTr1sk
»