Forum » Pomoč in nasveti » Trdi disk
Trdi disk
Emili ::
Prosim za pomoč !
V računalniku imam dva diska C in D . Želel bi formatirat D disk. Na D ju so dve paticije prva je NTFS 90 % druga je FAT 10 % .Ko zaženem računalnik se na D odpre samo FAT . do NTFS nemoreš dostopat. Kako formatirat, da bi zbrisal obe ? Probal sem z programom Partition Magic mi ni uspelo . Kako naredti ??? L.P.
V računalniku imam dva diska C in D . Želel bi formatirat D disk. Na D ju so dve paticije prva je NTFS 90 % druga je FAT 10 % .Ko zaženem računalnik se na D odpre samo FAT . do NTFS nemoreš dostopat. Kako formatirat, da bi zbrisal obe ? Probal sem z programom Partition Magic mi ni uspelo . Kako naredti ??? L.P.
R-S-LoVe ::
Kateri Winsi?
Fear Is The Path To The Dark Side, Fear Leads To Anger,
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!
zavajon ::
Gotovo nimaš diskov C in D, kvečjemu hd0, hd1, s črkami so označene particije ;)
Če si na winsih, pojdi v Computer Management, Disk Management in tam poskusi zbrisati particije. Sicer pa poskusi zbootati s kakšnim UBCD ali čim podobnim, in uporabi orodje za particije.
Če si na winsih, pojdi v Computer Management, Disk Management in tam poskusi zbrisati particije. Sicer pa poskusi zbootati s kakšnim UBCD ali čim podobnim, in uporabi orodje za particije.
Emili ::
Winsi Milenijum Bi mogoče šlo v Visti ? V računalniku se odpre D samo del diska NTFS pa ne .
solatko ::
Milenium ni imel podpore za NTFS, moraš poiskati gonilnik. V visti gre iz disk managerja, brez problemov, tudi brisanje in ponovna konfiguracija diska.
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Saj se ne more zgoditi meni - izbris particije wtf? (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 4886 (3868) | Dejk0 |
» | Kako narediti particije?Oddelek: Programska oprema | 5805 (5076) | linuxdady |
» | Dva operacijska sistema na enem računalnikuOddelek: Operacijski sistemi | 3188 (3122) | perci |
» | 2 diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 983 (919) | ToniT |
» | Rabim Win98 zagonsko disketo NUJNO!Oddelek: Programska oprema | 1284 (1160) | Huey P |