» »

Power Saving Mode

Power Saving Mode

jaklo1 ::

Pozdravljeni,

imam probleme z računalnikom oz. monitorjem, vzroka težav ne najdem. Računalnik se stalno preklaplja v power saving mode iz kjer ga lahko dobim le tako, da ga izključim iz elektrike in nato nazaj prižgem. Problem pri tem je, da kdaj potem drži 5 minut, par ur ali pa skoraj cel dan, vendar pa vaskič crkne. To se mi je dogajalo že lani, vendar pa se ne spomnin točno kako sem to težavo rešil. Obakrat pa se je to dogajalo po tem, ko sem prišel s počitnic, se pravi, ko računalnik ni bil prižgan dalj časa(približno 2 tedna). To se mi dogaja pri obeh kablih DVI-ju in VGA-ju.

Računalnik sem že sformatiral, še enkrat naložil gonilnike za monitor in grafično kartico, izključil varčevanje energije monitorja, prebral že nekaj tem na internetu ter na tem forumu, vendar pa nikjer nisem našel rešitve.

Če se komu svita kaj bi bilo z računalnikom lahko narobe, naj prosim pomaga
  • spremenilo: jaklo1 ()

anonynino ::

Tisti problem z "5 minut drži.." mi je znan od prijatelja.. pri prijatelju je to bilo zaradi pokvarjenega napajalnika.

anonynino ::

Pa če imaš doma 2 računalnika. In je 2. računalnik v redu lahko 1 po 1 komponento iz dobrega računalnika zamenjaš v tisti računalnik s katerim imaš probleme in ga vsakič prižgeš da boš videl če dela dobro. Če so problem komponente boš potem opazil problem. :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Večji problemi z računalnikom (strojni,programski?)

Oddelek: Pomoč in nasveti
281514 (1173) vbohinc
»

Ugašanje računalnika med igranjem

Oddelek: Pomoč in nasveti
353625 (2692) Bostjan99
»

problem z linuxom (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
594293 (3585) vejnovic
»

Laptopu občasno pada frekvenca procesorja ... (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
575885 (4611) venetu
»

Nasvet pri nabavi mobilnika.

Oddelek: Kaj kupiti
381730 (1229) Vlady

Več podobnih tem