Forum » Mobilne tehnologije » Mobitel
Mobitel
Margecan ::
lep pozdrav
pred 4 meseci sem sklenil naročniško razmerje pri mobitelu....sedaj bi rad prešel na tušmobi..in me zanima kako prekinem vezavo do mobitela in ali lahko telefon ki ga imam nokio c7 vrnem
hvala za odgovore
pred 4 meseci sem sklenil naročniško razmerje pri mobitelu....sedaj bi rad prešel na tušmobi..in me zanima kako prekinem vezavo do mobitela in ali lahko telefon ki ga imam nokio c7 vrnem
hvala za odgovore
gdjv ::
telefona ne moreš vrniti. Imaš pa dve možnosti:
1) odplačaš telefon pri mobitelu, za toliko koliko so ti ga subvencionirali (na mobitelu ti točno izračunajo koliko si še dolžan)
2) greš na tušmobil, preneseš številko, pri mobitelu pa dobiš novo številko in plačuješ naročnino do konca aneksa.
Lp
1) odplačaš telefon pri mobitelu, za toliko koliko so ti ga subvencionirali (na mobitelu ti točno izračunajo koliko si še dolžan)
2) greš na tušmobil, preneseš številko, pri mobitelu pa dobiš novo številko in plačuješ naročnino do konca aneksa.
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mobitel prekinitev razmerjaOddelek: Mobilne tehnologije | 15132 (8781) | Lonsarg |
» | Mobitel - Najcenejša možna naročnina (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 18532 (15801) | šernk |
» | Konec aneksa in prestavitev številkeOddelek: Mobilne tehnologije | 2160 (1987) | boss-tech |
» | Prenos iste Gsm številke v katerokoli omrežjeOddelek: Mobilne tehnologije | 4256 (3408) | tengo |
» | Moitel, SiMobil, ...?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3074 (2645) | Utk |