» »

Mobitel - Najcenejša možna naročnina

Mobitel - Najcenejša možna naročnina

1
2
»

RejZoR ::

SOS: 14 centov in brez naročnine. Če kličem ostale SOS userje pa pride 6 centov na minuto. S tem da itaq največ klicarim prav te. Tko da ni glih razlika, da bi dol padu niti ni vredna bencina, do Mobitel ali Simobil poslovalnice, da bi zamenjal...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

SLO_Matej ::

jizzer je izjavil:

Mene pa zanima za stara dva, ker se non stop bunita, da je tolko totega telefona za plačat. Kaj bi se jima najbolj splačalo vzet? Mobipaket odpade ker ne mislita si kartic kupovat so kake pametne opcije? Enotni paket sem gledal da pride 3€ na mesec. Torej plačaš 3€+kolko minut se pogovarjaš(po ceniku na njihovi strani) al kak?

Vzemi Izimobil; je dokaj poceni in deluje v najboljšem slovenskem omrežju - Mobitel. Cenik: http://www.izimobil.si/Cenik Pa še glede polnitve ne bi smelo biti problemov (ne rabiš kupovati kartic, lahko plačaš preko spletne banke): http://na.izimobil.si/Polnitev

Zgodovina sprememb…

RejZoR ::

Vzameš SOS paket pri Mobitelu al pa Bob pri Simobilu. Brez naročnine, plačaš samo klice. Če si Mobi uporabnik in imaš poln k polnjenja s kartic je to idealna zadeva.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

jizzer ::

Ja nekak iz mobitela nebota šla, ker je cela družina pa sorodstvo na mobitelu ni neke potrebe po drugih. Kak pa ta SOS lahko dobiš a ni samo za neka društva oz organizacije?

Lonsarg ::

Nima veze, kje je sorodstvo. Zdaj ni več tako kot 5 let nazaj, zdaj je klic v Mobitel cenejši iz konkurence, kot je drag klic Mobitel-Mobitel:)

jizzer ::

Njim to dopovej...

GeForce ::

Ja cenike od vseh operaterjev sprintaš, narediš izračun za njuno porabo pri vseh operaterjih in jima samo dokažeš koliko € na mesec prišparata. Potem to še množiš z 12, da vidita koliko prihranita na leto in ker je to ponavadi kakšna večja dvomestna številka, je več šans da ju prepričaš v prehod. :D
No, vsaj tako sem jaz naredil ko sem selil celotno familijo na Multipaket brezmejnih 1000.

šernk ::

Vedno pravite da je konkurenca cenejša tako za mobitel kot za siol, pa grem primerjat pred enim letom mojo porabo in ceno (sicer džabest paket trenutno) pri mobitelu me pride 19€, pri simobilu bi sicer nihalo, vendar v povprečju bi se številka vrtela okoli 22€, tušmobil me je prišel še dražje (predvideno večino časa gostovanje v mobitel omrežju), o ostalih pa škoda izgubljat besede. Torej kako bi bili drugi zame cenejši?

SIOL vs T2 in amis... najceneje me pride amis cca 7€ ceneje in brez 3 pomembnih TV programov, ki se jih gleda 90% časa prižgane televizije, kako spet profitiram? Za 10€ manj pri siolu ostanem le brez enega pomembnega programa.

pač sem na lokaciji kjer imajo vsi okoli mene mobitel zaradi boljšega signala in dokler bo mojih klicev v mobitel od 300min mesečno dalje v ostala omrežja pa do 20min mesečno bo mobitel zame najugodnejši, izračun sem ročno naredil ko se je džabest podražal na 19€ (mama in oče porabita skupaj na letni ravni nekje 50€ za pogovore, tako da njiju seliti je brezveze)
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Lonsarg ::

Džabest je izjema, ko je prišel ven so folki lih zaradi cenovne ugodnosti še iz konkurnce šli na mobitel, celo jaz sem takrat šel na Džabest:)
Zdaj pa imaš, če ne rabiš podatkov kaj dosti za mlade: Mobitel 19€ Džabest, Tuš 12€mingl12 in simobil 17€(12+5) Orto v Nulo. Če rabiš podatke pa je Mobitel 24€, Simobil 20€ in Tuš 17€. To je zdaj tko od oka, imajo določeni paketi več enega ali drugega. Ampak se da videt, da razlike niso tako ogromne, čeprav po mojem mnenju še vedno zadosti velke, marsikomu pa je res najbrž vseeno. No večje so potem, ko kupuješ še telefona, kjer je spet Mobitel najdražji.

Ko pa ne govorimo o mladih je pa totalno druga zgodba. Pri mladih si ne morjo velkih razlik prvoščit, ker zadosti gledamo na denar. potem pa upajo, da ko bomo enkrat stari nad 31let bomo ostali pri istem operaterju in bomo nehali gledat na denar, ker bomo itak imeli plačo, majo taktiko:)

MacGyver141 ::

Sej nekateri telefoni niso dragi na mobitelu. Lumia 800 ima pri mobitelu enako ceno kot pri orto u nulo.

šernk ::

sedaj šel gledat tušmobilov mingl...hja 17€ bi prišlo v poštev, če se to šteje tudi ko gostuješ v mobitelovem omrežju. dejstvo pa je da stran mingl.si me odvrne od kakršnega koli razmišljanja da bi za 2€ na mesec preklopil... (kaj so to FOUNI (mobilniki) PEKIDŽI (???), GUDIZ (??? na kvadrat), POUSTI(???), FOTKE(slike) mislim WTF sej bom prej s kitajci kaj uredil ker vsaj google translate kaj prevede, tega pa mislim da ni nihče na tem svetu sposoben prevesti) in kako naj jaz potem na takšni strani sploh dobim ven pogoje uporabe?
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Lonsarg ::

Orto stran ni nič bolša;) Ne vem kaj delajo strani za 12 letne froce. Je pa res, da lahko te pakete gledaš pri obojih preko "navadne" strani hehe. In ja, če rabiš Mobitel signal boš jasno pri Mobitelu ni dileme.

ahac ::

Ne vem kaj delajo strani za 12 letne froce.

Marketing je primeren ciljni skupini. :P

Sej, a misliš, da "Itak" ali "Džabest" deluje kaj bolj... odraslo? Vidim tud, da imajo na itak.si tud en špil "Itak Dajver". Itak je Mobitel začel s takim oglaševanjem, Simobil in zdaj Tuš sta šla pač še kakšen korak dalje. :))
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

šernk ::

sploh nisem vedel da obstaja itak.si...ja stran je podoben krš kot od simobila pa še vedno niti blizu krša tušmobila :D
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri mobilni operater je najboljši v sloveniji (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
10327733 (13163) Jerry000
»

Tušmobil DA/NE? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
16527489 (17104) Reycis
»

Tušmobil paketi vs. Mobitel (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
5811557 (8911) Lonsarg
»

Mobitel bo podražil in spremenil naročniške pakete (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
22461027 (53154) nekikr
»

Tretji operater mobilne telefonije: Tuš mobil

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
4710513 (5152) neres

Več podobnih tem