Forum » Kaj kupiti » Bolha - slabe izkušnje
Bolha - slabe izkušnje
x45 ::
Torej spremlja kdo kaj glede bolhe. Če kdo tam prodaja kako kramo tud IT se mu lahko zgodi tole:
Spostovani,
glede na to, da se v roku petih dni niste odzvali na nase vabilo k odprtju Bolha trgovine, smo vam zaradi preprecevanja opravljanja dela na crno po Zakonu o preprecevanju dela in zaposlovanja na crno (ZPDZC-1), za katerega smo tudi soodgovorni, in skladno s Pravili in pogoji uporabe spletne strani http://www.bolha.com, izklopili vase uporabnisko ime pod katerim ste uporabljali nas spletni sistem.
Se vedno se lahko odlocite za odprtje Bolha trgovine in s tem ponovno aktivacijo vasega uporabniskega imena in vpisanih oglasov.
Prosimo, kontaktirajte vasega skrbnika.
Vasa bolha.com.
Vas skrbnik:
Tanja Nosan
Ne vem zakaj bi moral odpret trgovino za staro kramo, obvestila nobenga prejel - skratka katastrofa. Da ne omenim , da je vsaka posodobitev bolhe slabša in z več pomanjkljivostmi kot prej. Kaj se gredo tile?
Spostovani,
glede na to, da se v roku petih dni niste odzvali na nase vabilo k odprtju Bolha trgovine, smo vam zaradi preprecevanja opravljanja dela na crno po Zakonu o preprecevanju dela in zaposlovanja na crno (ZPDZC-1), za katerega smo tudi soodgovorni, in skladno s Pravili in pogoji uporabe spletne strani http://www.bolha.com, izklopili vase uporabnisko ime pod katerim ste uporabljali nas spletni sistem.
Se vedno se lahko odlocite za odprtje Bolha trgovine in s tem ponovno aktivacijo vasega uporabniskega imena in vpisanih oglasov.
Prosimo, kontaktirajte vasega skrbnika.
Vasa bolha.com.
Vas skrbnik:
Tanja Nosan
Ne vem zakaj bi moral odpret trgovino za staro kramo, obvestila nobenga prejel - skratka katastrofa. Da ne omenim , da je vsaka posodobitev bolhe slabša in z več pomanjkljivostmi kot prej. Kaj se gredo tile?
x45 ::
A niso tile čudni... samo v svojo skledo s.... ? zgleda da je premal konkurence..mogoče diler.si in slo-t za IT robo
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: x45 ()
Pšenični ::
"Smola drugače ne gre."
Meni so enkrat nekaj zatežili s trgovino, potem so me pustili pr mah....
NE vem kaj jih je obsedlo. Sej gre več ali manj za drobiž in veselje....vsaj z moje strani.
Meni so enkrat nekaj zatežili s trgovino, potem so me pustili pr mah....
NE vem kaj jih je obsedlo. Sej gre več ali manj za drobiž in veselje....vsaj z moje strani.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pšenični ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Diler.si - uradni Bolha killer je live (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 52170 (26094) | Blinder |
» | Sumljiv prodajalec na bolhi (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12640 (7665) | M-XXXX |
» | bolhi se trgaOddelek: Loža | 4580 (3378) | Good Guy |
» | email problem v php skriptiOddelek: Programiranje | 1121 (1037) | matjaz8000 |