» »

Parkiranje na privat zemlji ?

Parkiranje na privat zemlji ?

Temo vidijo: vsi
««
6 / 6
»
»»

noraguta ::

Vsak dan gnile paradajze na auto pa je. Sej škode ne delaš.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

dolina_tiha ::

Invictus je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

Če je zemlja vaša, potem tja postavi ograjo.

Točno to.

Zadeva rešena ...

V tem primeru bo treba za kakih 14 dni spizdit na morje da nam v miru zažgejo bajto... Za takšno parkirišče je problem, ker bi bila ograja kar precejšen strošek. Tiste parkirne ovire se mi kar dopadejo, bomo vidli, ograja je v vsakem primeru najboljša možnost.

Sicer pa ja, gre ponavadi za iste kršitelje in včasih tudi njihove stranke, ampak tu smo krivi sami, ker ni nikjer ničesar označenega od koga je kaj, niti mejnika ni saj je čudežno izginil, vse je lepo prikazano samo na zemljiški knjigi.

Zgodovina sprememb…

St235 ::

NLight je izjavil:

St235 je izjavil:

NLight je izjavil:

Pri nas imamo vsak svoje parkirišče (ki pride skupaj s stanovanjem) in je oštevilčeno. Če kdo parkira na moj plac ga zaparkiram (s tem zaparkiram tudi enega od sosedov, ker avto postavim bočno za vsiljivcem). Večinoma vsi sosedje to prakticirami tako da če se slučajno sosed poleg mene spomni it z avtom ven pa sem ga zaparkiral ve kje se mora oglasit

Upoštevaj, da se znaš s tem ravnanjem ti znajt v prometnem prekršku.

Gre za slepo ulico in pred vstopom noter je tabla 'dovoljeno za stanovalce', pred parkiriščem pa 'parkiranje dovoljeno za stanovalce ulica x, hišna št y'. Teoretično parkiram na cesti ki je dovoljena le stanovalcem, ne vem če mi policija (redarstva nimamo) lahko piše kazen na privat cesti

Ne vem kakšen je status ceste ampak parkiranje na cesti lahko pomeni tudi odvoz vozila z pajkom (kar sicer verjetno nimate, če ni redarske službe). Tabla samo za stanovalce nima popolnoma ničesar z lastništvom ceste, niti na noben način ne opravičuje kršenja proemtnih predpisov. Kar parkiranje na cesti je, prav tako je lahko kršitev prometnih predpisov blokada dovoza na javno cesto.

noraguta ::

A gre za cesto al za privatno dovozno pot. to je razvidno iz katastra. Pa če je kaka služnostna pravica. Simpl. Če ni zi morjo uredit dovoz sami.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
««
6 / 6
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Parkirišča med bloki (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
14426633 (22554) Saul Goodman
»

Ko te nekdo zaparkira (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
13126378 (22863) ginekk

Parkiranje tujih vozil na zasebnem parkirišču (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13641153 (36803) Gandalfar
»

Pajek - odvoz vozila

Oddelek: Loža
266011 (5218) bajsibajsi

Več podobnih tem