» »

Diplomatska imuniteta?

Diplomatska imuniteta?

Dieu ::

Malo sem brskal po spletu pa sem slučajno naletel na tole...

http://www.diplomaticpassport.com/advan...

sedaj pa me zanima če kdo ve kaj več o tem? Se da dobiti kaj takega? Realno...

Mogoče ne od teh, ker delujejo malce amatersko, ampak verjetno bi se kje resnično dalo dobiti takšno zadevo? Ja? Mogoče že ima kdo kaj takega? :D
I was blind but now I see!

bluefish ::

Ti resno misliš, da boš šel na neko spletno stran, tam izpolnil obrazec ali dva in nato prejel vse diplomatske ugodnosti? Svašta.

Ma spletna stran gor ali dol, bistvo je če se kje da dobiti to. 8-) Pa ne rabim vseh ugodnosti, samo papir, da me morajo pustiti pri miru. 8-)

-žiga- ::

Ne, ne da se.

bluefish ::

Morda še Ironman obleka?

#000000 ::

To ni nuben problem, diplomatski potni list lahko dobi vsak če je državi to v interesu, se pravi moraš imeti nekaj kar država rabi, recimo ugled po celem svetu, si uspešen športnik v svetovnem merilu, al pa recimo svetovno znan filozof kot Žižek ipd. vsi te ljudje lahko pridobijo slovenski diplomatski potni list, kar ne pomeni da imajo diplomatsko imuniteto. Imuniteteo ima samo ambasador, ataše in še nekaj ki imajo kako funkcijo na ambasadah. Ostali kot so čistilke in druge tega nimajo in niti nimajo CD potnih listov.

Lahko pa se prijaviš pa ti jest enga izdam, plačaš 1000 evrov, ampak velja samo med pingvini.

Pa tudi imuniteta še ne pomeni kar tako "da te morajo pustiti pri miru".

gendale ::

če moraš spraševat po internetu, ga sigurno ne boš dobil

Cene imajo pa tud hude, 250.000 evrov pa dobiš ministrskega al sem narobe prebral da je samo 250 ?
KLIK

Ta stran je itak pomojem samo za ovce šišat

Če bi blo 250 bi bili zadaj samo dve nuli :) . Stran pa ja, zato tudi ni napisano nikjer kdo je zadaj, sej kot sem že rekel, zanimiva ni ideja o točno tej strani ampak kako dobit zadevo...

gendale, nihče me ne sili, da morem spraševat.

-žiga-, vem ampak vseeno, če imaš pravo stvar je ugodnosti ... kr nekaj.

bluefish, pa še boš vseeno imel več problemov z "Ironman obleko" kot z imuniteto.

Ja sem je vejca vmes

Amaterji pač... :D za 250€ pridejo po tebe z Rolls-Roycem?

Ja, vem točno kakšne so lahko ugodnosti:) Ampak, kot je že 000000 omenil, za to ni dovolj samo potni list.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zeleni pasoši?

Oddelek: Loža
81602 (1322) oyoy69
»

Tomo Križnar v Darfurju (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
978603 (5163) donfilipo
»

Češki predsednik Klaus zavrnil prehod skozi detektor kovin med obiskom avstralskega p (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / NWO
7622979 (20193) gzibret
»

Velika Britanija ukinja osebne izkaznice (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / NWO
5317781 (14099) camalotz2
»

Začenja se proizvodnja čipov za nove nemške osebne izkaznice

Oddelek: Novice / Zasebnost
3313405 (11529) Jst

Več podobnih tem