Forum » Slo-Tech » sirina tabel
sirina tabel
Sergio ::
primer idiotskega bug reporta, tr0n. pa brez zamere.
torej: kter OS, kter brskalnik, ktera podstran, kter URL, kdaj točno, ali po refreshu dela pravilno?
torej: kter OS, kter brskalnik, ktera podstran, kter URL, kdaj točno, ali po refreshu dela pravilno?
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Primoz ::
Ubistvu nismo nič spreminjal... a ni to čudno?
There can be no real freedom without the freedom to fail.
bosstjann ::
imate nov bug ne vidim postov od adminov???????????
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tomi ()
bosstjann ::
dej mi na mail piš jest nič ne vidim
bostjan.krajnik@guest.arnes.si
win xp sveše inštalirani
internet explorer 6.0
bostjan.krajnik@guest.arnes.si
win xp sveše inštalirani
internet explorer 6.0
Sergio ::
tr0n, pa ti si en patr0n. a bi že povedal, kje se ti je zadeva pojavljala, al si enostavno kliknil na screenshot in v afektu pozabil vse?
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
McHusch ::
Btw: Sergio, meni tale levi meni tako nagravžno raztegne pri vnosu nove novice. Morda je Tr0n tu opazil to.
CaqKa ::
VIA AGP 4.40 Driver
nov bug na tem naslovu...
refresh ni pomagal. torej slika se prikaze vendar se celotnega texta ne vidi?!
aha ravnokar opazam da se mi to dogaja v vsaki temi v kateri je slika.. tudi v tej.
nov bug na tem naslovu...
refresh ni pomagal. torej slika se prikaze vendar se celotnega texta ne vidi?!
aha ravnokar opazam da se mi to dogaja v vsaki temi v kateri je slika.. tudi v tej.
Primoz ::
Jaz vidim vse... kter browser.. kter debilni ad blocker (če uporabljate, si omislite vsaj dobre).
There can be no real freedom without the freedom to fail.
McHusch ::
Da, CaqKa. Slika je širša od širine foruma, zato ga raztegne in posledično tudi tekst, skripta pa očitno odreže presežni del slike in besedila. Tako si jest razlagam.
CaqKa ::
myie aka IE6 engine. vdelan ad blocker v katerega vnašam svoje vnose ki jih ne želim.
in kaj bo imel ad blocker z tem bugom?
aja.. pred kakšnimi parimi dnevi še tega ni blo.
pa kak si spremenim debelino one modre črte ker pri meni je od danes naprej tanjša.
in kaj bo imel ad blocker z tem bugom?
aja.. pred kakšnimi parimi dnevi še tega ni blo.
pa kak si spremenim debelino one modre črte ker pri meni je od danes naprej tanjša.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gmail začenja prikazovati slikovne oglasneOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5974 (4384) | mtosev |
» | Kakšnih sprememb si želite? (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 8472 (6847) | Bor H |
» | Nemčija: Odrecite se IE (vsaj začasno) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 14700 (10846) | bf4ed |
» | Google pokazal Chrome 2.0Oddelek: Novice / Brskalniki | 7024 (3524) | borchi |
» | Zelje za Internet Explorer (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4770 (3909) | Road Runner |