Forum » Strojna oprema » trdi disk težava formatiranje
trdi disk težava formatiranje
angel_viking ::
lp!
kupil sem disc WD Caviar Green 2 TB sem ga razdeliv na 2 particiji prva particija je šla normalno formatirat ko pa hočem drugo pa napiše "windows was unable to complete the format" a mogoče gdo ve kaj bi blo narobe ?
kupil sem disc WD Caviar Green 2 TB sem ga razdeliv na 2 particiji prva particija je šla normalno formatirat ko pa hočem drugo pa napiše "windows was unable to complete the format" a mogoče gdo ve kaj bi blo narobe ?
nič tak je to
mam win xp če dam na hitro formatiranje takoj to napiše če dam pa na normalno pa pride do konca pa to napiše.
nič tak je to
solatko ::
Potegni z neta http://www.partitionwizard.com/
Partition wizard in uredi disk. XP ima zelo slabo orodje za obdelavo diskov. Lahko, da ti take velikosti diska sploh ne podpira.
Partition wizard in uredi disk. XP ima zelo slabo orodje za obdelavo diskov. Lahko, da ti take velikosti diska sploh ne podpira.
Delo krepa človeka
sem si potegno omenjen program pa mi je disk sformatiralo ga lahko vidim ko pa hočem kaj zalepit na njega pa zopet javi neko napako. kaj bi blo to ?
nič tak je to
Riff ::
kaj pa če probaš formatirat disk z win xp setup najprej na novo ustvariš particijo naprimer NTFS potem pa še format
sem probal izdelat 3 particije pa je nekaj šteknilo pa sem čakal 30min pa ni šlo dalje pa sem resitiral računalnik pa mi nena več spozna diska v Partition wizardi pa pise "bad disc" kaj mislite da je zanič?
nič tak je to
solatko ::
http://www.tomshardware.co.uk/forum/255...
Tu poglej, morda imaš težavo, da ti bios in xp, ne prepoznata diska večjega od 2TB. Lahko je tudi disk zanič.
Tu poglej, morda imaš težavo, da ti bios in xp, ne prepoznata diska večjega od 2TB. Lahko je tudi disk zanič.
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linux po instaliranju ne morem formatiratOddelek: Operacijski sistemi | 2575 (2176) | CCfly |
» | formatiranje diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3513 (2337) | teedy |
» | Zakaj diska ne zaznava?Oddelek: Strojna oprema | 1179 (918) | zavajon |
» | noče mi formatirati trdega diskaOddelek: Strojna oprema | 2143 (1915) | kuvanasarma |
» | Disk Hitachi 160 Gb - dostopnih le 137 GbOddelek: Pomoč in nasveti | 1950 (1618) | Kastrola |