Forum » Loža » Perci zakaj si mi zaklenu temo "kje dobit zmelkoow"!?!?
Perci zakaj si mi zaklenu temo "kje dobit zmelkoow"!?!?
smash ::
kot vsi veste imajo skoraj vse skupine na svojih straneh nekatere mp3-je zastonj v promocijske namene...jest sem iskal tako stran in ne kaksno piratsko zadevo...in tema je bila zaklenjena s sumom na kršenje avtorskih pravic...
torej a ni forum namenjen temu da izvem kaksno informacijo...kje naj drugje zvem kaksno informacijo kot na slo-tecchu....RESSS NI POTREBNO zaklepat vseh tem, sploh pa ne takih, pri katerih NIC ne premislite...
rad bi dubu zmelkoow stran z njihovimi komadi (ne celimi ampak tistimi mp3 al pa realaudio k so odrezani)...pa si razlagi to kokr hočeš..jest si to razlagam kot cisto legalno zadevo...ce si jo pa ti..je pa to tvoj problem...sam upam da bo imel slo-tech takih adminov cedalje manj..ker drugac bo imel pa uporabnikov manj...
pa ne mi zdej s tem da jih je vsak mesc vec
prosm da pustis odprto temo ker bi mi taka informacija ter taka zmelkoow stran res koristila
torej a ni forum namenjen temu da izvem kaksno informacijo...kje naj drugje zvem kaksno informacijo kot na slo-tecchu....RESSS NI POTREBNO zaklepat vseh tem, sploh pa ne takih, pri katerih NIC ne premislite...
rad bi dubu zmelkoow stran z njihovimi komadi (ne celimi ampak tistimi mp3 al pa realaudio k so odrezani)...pa si razlagi to kokr hočeš..jest si to razlagam kot cisto legalno zadevo...ce si jo pa ti..je pa to tvoj problem...sam upam da bo imel slo-tech takih adminov cedalje manj..ker drugac bo imel pa uporabnikov manj...
pa ne mi zdej s tem da jih je vsak mesc vec
prosm da pustis odprto temo ker bi mi taka informacija ter taka zmelkoow stran res koristila
- zaklenil: Ziga Dolhar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TOP 100 najslabših pesmi (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 18126 (10047) | Nikec3 |
⊘ | slovenski rock al kar kol je to(razen Siddharte)Oddelek: Sedem umetnosti | 2890 (2050) | Matek |
» | 28-urni danOddelek: Loža | 2527 (1574) | McHusch |
⊘ | Pritožbe (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Slo-Tech | 46334 (25847) | kuglvinkl |
⊘ | kje dobit zmelkoow???Oddelek: Loža | 790 (602) | perci |