Forum » Omrežja in internet » zaznavanje routerja
zaznavanje routerja
Jouzek ::
pozdravljeni,
imam en čuden primer:
Prenosnik mi, odkar sem ga uporabljal na drugi lokaciji z drugim routerjem, ne najde več mojega routerja.
Router je Belkin N+.
Prenosnik najde 3 različne sosedove linije, moje pa ne.
Soseda mojo linijo vidi in jo tudi lahko uporablja, zato sem šel pred njeno hišo, vendar nič.
Na vem kako se naj problema lotim.
Poskusil sem z resetiranjem modema, routerja, ponovno namestitvijo routerja, ampak isto.
hvala za kakršno koli pomoč.
Jouzek
imam en čuden primer:
Prenosnik mi, odkar sem ga uporabljal na drugi lokaciji z drugim routerjem, ne najde več mojega routerja.
Router je Belkin N+.
Prenosnik najde 3 različne sosedove linije, moje pa ne.
Soseda mojo linijo vidi in jo tudi lahko uporablja, zato sem šel pred njeno hišo, vendar nič.
Na vem kako se naj problema lotim.
Poskusil sem z resetiranjem modema, routerja, ponovno namestitvijo routerja, ampak isto.
hvala za kakršno koli pomoč.
Jouzek
Jouzek ::
ga ni, vendar sem že rešil zadevo, se opravičujem.
Na nastavitvah za router sem našel tisto opcijo, ko pritisneš tipko na routerju in v dveh minutah iščeš na prenosniku router. To sem nekako že poskušal enkrat prej, vendar očitno nekaj ni šlo po pravilih. Sedaj je pa uspelo. Tko, da lahko to temo zaključimo, hvala vseeno.
Na nastavitvah za router sem našel tisto opcijo, ko pritisneš tipko na routerju in v dveh minutah iščeš na prenosniku router. To sem nekako že poskušal enkrat prej, vendar očitno nekaj ni šlo po pravilih. Sedaj je pa uspelo. Tko, da lahko to temo zaključimo, hvala vseeno.
Pesimist ::
Zanimivo je da imam isti problem.
Laptop HP Windows 7. Enrkat je ruter zaznalo pa sem se pvoezal, zdaj pa nevidim vec nic od mojega SIDa. Vse sosedove rutere zazna le mojega ne ki je Netgear 3500L z tomato.
Drugi laptop z Visto dela cisto normalno na tem ruteru. Ne kapiram v cem je fora.
Laptop HP Windows 7. Enrkat je ruter zaznalo pa sem se pvoezal, zdaj pa nevidim vec nic od mojega SIDa. Vse sosedove rutere zazna le mojega ne ki je Netgear 3500L z tomato.
Drugi laptop z Visto dela cisto normalno na tem ruteru. Ne kapiram v cem je fora.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 570109 (6938) | c23po |
» | Težave z WIFI - routerOddelek: Pomoč in nasveti | 2638 (2058) | Cifix63 |
» | Kronično vdiranje v router - problem. (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 17745 (15239) | Vanadium |
» | Prenosnik se noče povezati na wifiOddelek: Omrežja in internet | 4163 (3962) | solatko |
» | Povezava med 2 računalnikoma preko routerjaOddelek: Omrežja in internet | 5381 (5055) | hobbit |