Forum » Pomoč in nasveti » Nesimetričen zvok z 4.1 zvočniki ?
Nesimetričen zvok z 4.1 zvočniki ?
axe123 ::
Imam zvočno kartico SB Live! Value in zvočnike od Altec Lansing ATP4 (http://www.alteclansing.com/product_det.... Zvok deluje v redu, kvaliteta je zakon, ampak !! Ne razumem, ali je to splošni problem, je to splošna napaka, al kj tretjega ; sprednji zvočniki so cca 2x glasnejši kot zadnji (v nastavitvah je "front/rear balance" na sredini) ! Ko npr. poslušam mp3je, igram špile, gledam film, skos mam občutek da zvok prihaja samo od spredaj !! Če pa naštimam "front/rear balance" bl na zadnje zvočnike, je pa vse neki popačen!
Ima še kdo drug podobno izkušnjo ?
Dodatek by V-i-p: ne pisat naslova teme samo z velikimi črkami.
Ima še kdo drug podobno izkušnjo ?
Dodatek by V-i-p: ne pisat naslova teme samo z velikimi črkami.
- spremenil: V-i-p ()
DarkHand ::
ko smo ze pri temu ... imam podobne tezave.
racunalnik imam prikloplen na receiver na katerem je sistem 5.1
meni se tudi zdi da je zvok samo iz sprednjih zvocnikov ce so pa zadnji bol naglas pa hrescijo ampoak hrescijo samo zadnji ... bass-i so na teh 5 zvocnikih izkljuceni ker za bass-e skrbi sub-woofer tako da to ni problem ... kje pa je potem?
racunalnik imam prikloplen na receiver na katerem je sistem 5.1
meni se tudi zdi da je zvok samo iz sprednjih zvocnikov ce so pa zadnji bol naglas pa hrescijo ampoak hrescijo samo zadnji ... bass-i so na teh 5 zvocnikih izkljuceni ker za bass-e skrbi sub-woofer tako da to ni problem ... kje pa je potem?
axe123 ::
hehehe, model !! si pa hiter....in zgoden ! :)
v glavnem, hotel sem še vprašat, če je že kdo bolj konkretno testiral 5.1 na 4.1 zvočnikih n kako se obnese?
v glavnem, hotel sem še vprašat, če je že kdo bolj konkretno testiral 5.1 na 4.1 zvočnikih n kako se obnese?
Speedster ::
Daj si na zvočniku nastavi na 2X stereo, ko poslušaš mp3 pr filmih pa na gaming. Men dela tko al pa tko isto, mam pa Game Theater Xp. Zvočniki so pa po moje zelo v redu.
3J ::
Če bi si kupu Logitech Z-560 nebi imel teh problemov ker se tm da to ročno naštimat. Če maš SB Live... si lahko na štimaš vse v prilo0ženih programčkih!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Priklop 5.1 surroundOddelek: Zvok in slika | 1028 (881) | Hribowc |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16636 (10575) | FlamE#7 |
» | Nastavljanje glasnosti 5.1 sistemaOddelek: Zvok in slika | 1023 (937) | CaqKa |
» | zadnji zvocniki tiho!Oddelek: Zvok in slika | 1790 (1678) | odklop99 |
» | Dolby 5.1Oddelek: Zvok in slika | 3218 (2766) | ciper |