Forum » Igre » Company of heroes problem
Company of heroes problem
trackerman ::
Zanima me zakaj na svojem prenosnem računalniku ne morem igrati te igre. Zazna mi sledečo napako.
Na System Requirements Lab Analysis - Can I play it
Ko zaženem igro
Hvala za pomoč
Na System Requirements Lab Analysis - Can I play it
Ko zaženem igro
Hvala za pomoč
- zavaroval slike: bluefish ()
Joj si pametn, eni smo pač antitalenti za računalnik, zato pa prosm za pomoč. Če ti ni do pomoči se ne oglaši!
Zloudu sm te directx že 5 krat pa kr ene powerpoint prezentacije dobivam, pa itunes datoteke... Uglavnem kr neki... Pač ne bom igrou igre.
Hvala vsem=)
Hvala vsem=)
Bananovec ::
Prvi link in prva datoteka. Dolpotegneš, namestiš v neko mapo in v tisti mapi poiščeč Setup.exe in zaženeš. Bolj enostavno ne more biti. Če ne pa delaš nekaj narobe.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
fireX88 ::
ti najprej povej kateri prenostnik imaš, ker velika verjetnost, da ti igra ne deluje ker imaš kakšno slabo integrirano grafično v prenostniku. pa še iz izkušen ti lahko povem, da je coh zelo zahteven, ker sm igro porobal na prenosnikiu hp 4720s (i5 3gb rama in ati radeon mobility 4350-takrat so bili zadnji gonilniki), pa se igra zatika.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fireX88 ()
ASUS N53J i5 450, GT335 geforce, 4MB rama?
directx mapce ozirma česar koli za instal na igri ni.
očitno ni problem v directx
driverje sm pa naložu najnovejše 275.33...
Očitno bo problem zračunalnikom samim, a je možno da je kj narobe ker imam dve grafični, eno na procesorju i5 450 in eno posebej in da zato kj zajebava?
hvala vsem za trud
directx mapce ozirma česar koli za instal na igri ni.
očitno ni problem v directx
driverje sm pa naložu najnovejše 275.33...
Očitno bo problem zračunalnikom samim, a je možno da je kj narobe ker imam dve grafični, eno na procesorju i5 450 in eno posebej in da zato kj zajebava?
hvala vsem za trud
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: bluefish ()
hm, pc že zgleda soliden :)
za to, da bi grafa na procesorju delala probleme še nisem slišal. Kaj imaš kje kakšno drugo igro v bližini pa probaš če ti tista deluje?
seveda na rangu coh-a
za to, da bi grafa na procesorju delala probleme še nisem slišal. Kaj imaš kje kakšno drugo igro v bližini pa probaš če ti tista deluje?
seveda na rangu coh-a
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fireX88 ()
F1 2010 sem nazadnje igral brez kakršnihkoli problemov... Priporočaj kakšno igro v rangu COH?
yo
si bom kr to temo sposodu...
po enmu letu igranja sem šele zdej opazu da mi igra deluje samo na enem jedru...je to možno da je pri meni kaj narobe ali da enostavno igra neve izkoristit več kot eno jedro? nisem našel nobenih konkretnih odg na netu, tk da če ima kdo to igro in redno igra, bi prosu če lahko to preveri. hvala!
si bom kr to temo sposodu...
po enmu letu igranja sem šele zdej opazu da mi igra deluje samo na enem jedru...je to možno da je pri meni kaj narobe ali da enostavno igra neve izkoristit več kot eno jedro? nisem našel nobenih konkretnih odg na netu, tk da če ima kdo to igro in redno igra, bi prosu če lahko to preveri. hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DirectX 11 - kako ga odstranim?Oddelek: Igre | 1650 (1285) | SkyEye90 |
» | World in Conflict (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 9257 (4849) | Jst |
» | XP vs Vista by M-XXXXOddelek: Operacijski sistemi | 4501 (2617) | Pesimist |
» | AMD: DX11 leta 2009? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 10512 (7472) | Senitel |