Forum » Kaj kupiti » Objektiv za Nikon
Objektiv za Nikon
a-aljo ::
http://www.tamron.com/en/photolens/di_t...
gledam tale objektiv in me zanima če ma kdo kakpne izkušnje z njim, kako se odvoze itd ..
je vreden nakupa :D
gledam tale objektiv in me zanima če ma kdo kakpne izkušnje z njim, kako se odvoze itd ..
je vreden nakupa :D
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
s1m0n ::
Za svojo ceno je dober!
Vendar ti priporočam kak drug objektiv ker ta Tamron je uporaben le do kakšnih 200mm kaj več pa ne.
Tako, da poglej za kak drug objektiv do 200mm.
Vendar ti priporočam kak drug objektiv ker ta Tamron je uporaben le do kakšnih 200mm kaj več pa ne.
Tako, da poglej za kak drug objektiv do 200mm.
technolog ::
Sony A580, ki ima že vgrajen fokusni motor...
Sicer pa ročno ostrenje tudi ni slabo, mogoče predstavlja malo dodatnega dela, se je treba navadit, vendar v tricky situacijah lažje dobiš fokus, tam kjer ga želiš.
Sicer pa ročno ostrenje tudi ni slabo, mogoče predstavlja malo dodatnega dela, se je treba navadit, vendar v tricky situacijah lažje dobiš fokus, tam kjer ga želiš.
a-aljo ::
ja na 15-55 meni tudi sam ostri samo sem nekje bral da ta tamron naj nebi .... pa me
malo skrbi D
malo skrbi D
Tudi sam si ga lastim. No ja je res dober za svoj denar vendar ne nad 240mm!
Nevem pa zakaj ne bi deloval na D3000 saj ima objektiv vgrajen AF motor katerega Sony in Pentax verzija ne potrebujeta saj imata oba motorček v bodyu!
Drugače pa povprašaj tam ko kupuješ!
Nevem pa zakaj ne bi deloval na D3000 saj ima objektiv vgrajen AF motor katerega Sony in Pentax verzija ne potrebujeta saj imata oba motorček v bodyu!
Drugače pa povprašaj tam ko kupuješ!
lurker ::
Ta Tamron na tvojem linku ne bo imel AF na D3000. Tale ga pa bo.
Tu si preberi o oznakah na objektivih.
Tu si preberi o oznakah na objektivih.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: lurker ()
Na fotomarket.net piše za tega Tamrona (za 170€), da ima vgrajen AF motor in bo deloval na D40x, toraj bi moral tudi na D3000...
Je pa najbolje, da povpraša tam kjer kupuje!
technolog ::
lurker ::
Na fotomarket.net piše za tega Tamrona (za 170€), da ima vgrajen AF motor in bo deloval na D40x, toraj bi moral tudi na D3000...Dve verziji tega objektiva obstajata. A17 (oz. A17N) in A17NII. Druga ima AF tudi na Nikon body-jih, ki nimajo AF motorja. In ker je bil v OP linkan A17 sem napisal, da AF na D3000 ne dela. Če v štacuni piše, da ima objektiv motor, potem ga pa ima.
Ja, ki je tudi BTW 300€ dražji.Ja. A optično sta pa enaka?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov D-SLR (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 26808 (15073) | BigWhale |
» | Kateri DSLR fotoaparat (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9690 (3367) | errhec |
» | Fotoaparat dober nakup? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 25425 (19477) | schurda |
» | Digitalni fotoaparat (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13011 (12283) | Invictus |
» | kateri teleobjektiv za nikon d5000Oddelek: Zvok in slika | 9784 (9184) | kuglvinkl |