Forum » Omrežja in internet » Brezžični internet - povezava
Brezžični internet - povezava
agnes ::
Doma smo kupili brezčižni rutar znamke Sitecom WL-575 Wireless Router 300N. Problem nastane ko ga moj laptop takoj zazna, vendar ga ne poveže. Naj dodam, da moram glede na precejšnjo starost laptopa uporabljati brezžični USB ključ (Level One). Nikoli nisem imela problemov se povezati na brezžično omrečje preko ključa kamorkoli sem šla, a tu doma mi ga noče. Rutar je zaščiten z geslom, ki je osemmestno, meni pa pokaže ko hočem vpisati network key, da mora imeti ključ natančno 5 ali 13 znakov. Kaj storiti? Hvala za kakršnikoli pameten nasvet. Res smo že vse poskusili.
Lep dan.
Lep dan.
popster ::
zgleda da ti software ne podpira osemmestnega ključa ali pa imaš narobe izbran tip gesla (ascii, hex)
Druga možnost je da popolnoma izklopiš enkripcijo z geslom
Druga možnost je da popolnoma izklopiš enkripcijo z geslom
amigo_no1 ::
Poglej če obstaja kaka novejša verzija povezovalnega softvera za USB ključ (Level One).
Načeloma lahko uporabiš samo samo njihove driverje ter od winsev "Wireless Zero Configuration" servis za wifi povezovanje .
Načeloma lahko uporabiš samo samo njihove driverje ter od winsev "Wireless Zero Configuration" servis za wifi povezovanje .
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 568041 (4870) | c23po |
» | Ključ PSK za omrežje WLANOddelek: Mobilne tehnologije | 3388 (3016) | Voluharr |
» | Level one WBR-6002N...Čudno kot še nikoliOddelek: Omrežja in internet | 1148 (890) | dash_wallace |
» | kako nastaviti internet wlanOddelek: Omrežja in internet | 3831 (3520) | -ziga- |
» | Zanesljivost delovanja wireless omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 1615 (1300) | b |