Forum » Strojna oprema » Računalnik se dolgo prižiga
Računalnik se dolgo prižiga
dragovan ::
Pozdravljeni!
Imam en problem z računalnikom. Zelo dolgo se mi namreč prižiga. To se je začelo po tem ko mi je grafična kartica crknila in sem jo zamenjal z drugo.
Ko računalnik prižgem mi dolgo časa dela zagon še preden se začne nalagat windows. Gre približno tako kot, da se mi večkrat resetira računalnik, preden se nato končno enkrat prižge in zazna grafiko, diske, itd.. Se pravi, to se vse dogaja pred bootanjem...
Zanima me če ve kdo kako to težavo odpraviti?
Vnaprej se zahvaljujem za odgovore!
LP
Imam en problem z računalnikom. Zelo dolgo se mi namreč prižiga. To se je začelo po tem ko mi je grafična kartica crknila in sem jo zamenjal z drugo.
Ko računalnik prižgem mi dolgo časa dela zagon še preden se začne nalagat windows. Gre približno tako kot, da se mi večkrat resetira računalnik, preden se nato končno enkrat prižge in zazna grafiko, diske, itd.. Se pravi, to se vse dogaja pred bootanjem...
Zanima me če ve kdo kako to težavo odpraviti?
Vnaprej se zahvaljujem za odgovore!
LP
energetik ::
Kakšna konfiguracija, katera kartica...
Si priklopil dodatno napajanje na kartico? Imaš dovolj zmogljiv napajalc za novo grafično? Nič od tega ne moremo povedat, če ne napišeš, za kakšno stvar sploh gre.
Si priklopil dodatno napajanje na kartico? Imaš dovolj zmogljiv napajalc za novo grafično? Nič od tega ne moremo povedat, če ne napišeš, za kakšno stvar sploh gre.
mr1two ::
Lahko da je napaka pri napajalniku. Poglej malo kako močan je, pa še sistem lahko napišeš tu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | grafična kartica se pregrevaOddelek: Strojna oprema | 4142 (3726) | Leprechaun |
» | Zmogljivejši 750w napajalnik porabi več elektrikeOddelek: Kaj kupiti | 4067 (3170) | Napajalc |
» | Nadgradnja PCI ExpressOddelek: Pomoč in nasveti | 893 (839) | WhatAbout |
» | Grafična kartica za PCI-E x1Oddelek: Kaj kupiti | 2478 (2250) | dzinks63 |
» | Html (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 5090 (4431) | govno |