» »

Laptop povezava na monitor (HDMI)

Laptop povezava na monitor (HDMI)

LooK ::

Zaradi želje po večjem ekranu sem kupil LG e2370v IPS monitor, ter ga povezal ma laptop preko HDMI kabla.
Vse lepo in prav, naštimano kot dual monitor. Težava pa je, da pri igricah le te tečejo počasneje na monitorju (malo lag-a) kot če jih laufam direktno na laptopu.
Monitor naj bi bil prav "gaming" monitor, tako da ne vem če je v njemu težava. Laptop je OK: intel i5, 4GB, ATI HD5650...
Zanima me kaj bi lahko bil razlog za malenkost počasnejše delovanje igric? Večja resolucija? HDMI povezava? Mogoče neumno, sam se mi res ne sanja :)

blackbfm ::

Kaj misliš z lagom..a slika šteka ali ima zamik. Če šteka je verjetno kriva večja ločljivost, če imaš pa zamik pa pejt čez nastavitve na monitorju in izklopi vse dodatne funkcije za izboljšanje slike.

LooK ::

Jap malo šteka, aha potem je razlog večja ločljivost?:) Ok samo da vem:)

sajko ::

Mislim, da more nekje v nastavitvah ekrana obstajat "gaming mode", ki zmanjša lag. Če pa je "lag" posledica prehudih nastavitev pa nimaš kej. Vsekakor pa oboje sprobej, da veš kje je keč.

jugostyle ::

Ne uporabljaj dual monitor ker si bos unicil grafično kartico. Naj ti bo tv primarni monitor in izklopi monitor na prenosniku.

mihec87 ::

jugostyle je izjavil:

Ne uporabljaj dual monitor ker si bos unicil grafično kartico. Naj ti bo tv primarni monitor in izklopi monitor na prenosniku.

Tole pa prvič slišim.:))
Lahko poveš kaj več?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

programski split screen monitorja

Oddelek: Zvok in slika
82009 (1855) Phantomeye
»

Kaj potrebujem za 3 x monitor na PCju?

Oddelek: Strojna oprema
262529 (2208) IvoJan
»

log off problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
61636 (1546) maxum
»

Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Strojna oprema
19318979 (12495) Ursus
»

dual monitor

Oddelek: Pomoč in nasveti
232959 (2325) kunigunda

Več podobnih tem