Forum » Pomoč in nasveti » težava pri namestitvi windowsov
težava pri namestitvi windowsov
markob ::
Na starem kompjuterju sem sformatiru oba diska. enega mi je formatiralo 5 ur, ker je moralo sproti obnavljat neke gruče. potem sem se odločil na inštaliram win95. vstavim(vse v ms-dosu) win95 cd in me vpraša če hočem inštalirat. pritisnem y in mi napiše da je neki narobe z PROGMAN.EXE in instalacija se ne prične. vstavim win98 cd in mi cd-ja sploh ne zazna. morda ker je 80 min. in potem se lotim intalacije windowsa 3.1. z disket.Inštaliranje lepo uspe. potem v dosu napišem C:\win in ko bi moglo zagnat windowse mi pokaže le začetno sliko od wina 3.1(tista modra slika) in potem spet se prikaže dos in se napiše napaka: Win 3.1 ne podpira te različice MS-Dosa. In žalost.
Kaj naredit da bo vsaj 3.1-nka delala? kje bi lahko našu kak starejši dos a bo to pomagalao in kako se ga sploh inštalira starejšega čez novejšega in ali obstaja še kaka boljša rešitev za rešit problem?
mam pa Pentium 150MHz, okoli 32pomnilnika
Kaj naredit da bo vsaj 3.1-nka delala? kje bi lahko našu kak starejši dos a bo to pomagalao in kako se ga sploh inštalira starejšega čez novejšega in ali obstaja še kaka boljša rešitev za rešit problem?
mam pa Pentium 150MHz, okoli 32pomnilnika
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Virtualizacija obstoječega win3.1Oddelek: Pomoč in nasveti | 2234 (1363) | kixs |
» | Katere OS ste poizkusili (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8372 (5909) | opeter |
» | Vas prvi OS? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6467 (4894) | BigWhale |
» | Advanced user anketa [REZULTATI OBJAVLJENI] (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 15588 (10670) | Eru |
» | Kateri operacijski sistem ste že imeliOddelek: Operacijski sistemi | 2648 (1931) | nicjasno |