» »

Moneybookersov Mastercard

Moneybookersov Mastercard

smoke ::

Pozdravljeni!

Zanima me, ali ima kdo kakšne izkušnje z Moneybookers? Ker sem še študent ne morem dobiti Mastercarda pri svoji banki, sem razmišljal o naročilu njihovega debetnega Mastercarda pa sem malo skeptičen glede varnosti osebnih podatkov in nasploh varnosti poslovanja z njimi.. Kaj vi mislite?

LP

gslo ::

da te nima kej skrbet.. če zaupaš mastercardu lahko tudi moneybookers-om.

Bojevnik ::

Kaj točno te pa skrbi?

bluefish ::

Glede Moneybookers so izkušnje uporabnikov dokaj mešane. Alternativa je WireCard.

Sej to je to ja, bral sem malo po spletu pa so izkušnje mešane tako kot pravi bluefish. Eni niso meli problema s poslovanjem z njimi, drugi pa, zato sem vprašal kake so vaše izkušnje.

bluefish: Bom probal raje z Wirecardom, načeloma bolj zaupam nemškim bankam kot ameriškim. Hvala :)

brodul ::

Men so ga 2 dni nazaj odposlali. Bom poročal kake mam izkušnje.
Pretending to be a mature adult is so exhausting.

technolog ::

Koliko časa traja, da pride paypalova začetna transakcija (1,5€) na wirecard account?

frudi ::

smoke je izjavil:

načeloma bolj zaupam nemškim bankam kot ameriškim. Hvala :)

Moneybookers je britanski :)
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

Aja.. no, njim glih tak nea zaupam :D

mešane občutke imajo tudi uporabniki mastercarda, še največ hatepageov ma pa pomoje paypal, kot so npr. AboutPaypal.org, ScrewPaypal.com, PaypalSucks.com in tako dalje.. Pa je med najpopularnejšimi če ne celo najpopularnejša internetna denarnca kar jih trenutno obstaja. baje google kuje evil plan z svojim google walletom, sam na tisto mormo še počakat, prav tako se bodo rabl še integrirat v obstoječe sisteme. moneybookers je praktično prva referenca, če se ukvarjaš s športnimi stavami ali pokrom, saj paypal ne omogoča "hazarderskega" plačevanja.

Jaz vse 3 uporabljam že nekaj let in nimam nobenih problemov. Vključno z ebayem in amazonom. Če nisi retard se nimaš česa bat. :P

Freezy ::

Imam dobre izkušnje tudi z wirecardom, drgač pa kakor so rekli, če nisi retard se nimaš česa bat.

fosil ::

Zakaj pa ne vzameš vise electron?
Tako je!

to se tut jst sprašujem, ubistvu bi bla verjetno boljša rešitev.

Za viso electron sem se tut pozanimal ampak je Nova KBM ne izdaja. No, vsaj debetne ne. Nažalost.

McHusch ::

Pa zamenjaj banko, sej to ni problem. Banka Koper, Abanka in Banka Celje jo imajo.

fosil ::

NKBM izdaja debetno viso electron, ampak dobiš jo lahko samo pri poslovnem računu. Čudaki.
Študentski računi so itak zastonj, torej lahko zamenjaš banko ali pa samo odpreš še en račun.
Tako je!

amigo_no1 ::

Imate eni fetiš na državne banke.

B Koper: zaračunavajo 1x mesečno, lahko prideš čez limit.
B Abanka: kolikor imaš na TRR, toliko lahko porabiš, čisto prava debetna Visa kartica, dnevni limit po defaultu je 1000 E.
B Celje: ne vem nič.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: amigo_no1 ()

jRk0 ::

mam MB Mastercard ze 2 leti, vse dela ko urca, ce hoces vecjo varnost (password itak vsake tolko spreminjas), kot prvo, ne puscas vedno denarja gor, kot drugo, lahko si narocis se dodatno security token, da ti izpisuje se tisti dodatn password, tako da je varno. 10 eur na leto je itak ful poceni, ce nimas dnara gor, si itak ne mors nabit kredita, kartica je btw ena izmed najlepsih sploh, hehe, drugace pa placilo vedno dela, s kartico placujes brez provizije, ce hoces dvignit, je pa pac 1.8 eur na dvig na bankomatu, tak da dvigujes rajsi vecje zneske, ce ze rabis.
You fuck up once, you loose two teeth.

Izak ::

Sam tudi imam moneybookers mastercard in dela super. Zanekrat zadovoljen, tudi support je dokaj hiter in prepričljiv. Spletna stran omogoča vse kar rabiš in še več. Povezava z paypalom deluje odlično, zanima me samo če gre refund iz paypala (ebay) potem nazaj na moneybookers ali obtiči na paypalu?

Skratka zaenkrat po dve mesečni rabi priporočam.

Meni ni hotelo povezati MB mastercarda na paypal.

Imaš sredstva na MB mastercardu? Vsaj ene par evrov mej gor...

Ne, Paypal mi javi da te MB mastercard kartice sploh ne morem dodati v svoj Paypal račun.
Izdana je lani aprila.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: amigo_no1 ()

Moja je bila izdana dva mesece nazaj in dela brez problema.

Je komu jasno, če za plačila z mastercardom zaračunavajo "foreign exchange fee" samo za POS in bankomate ali tudi za spletna plačila z kartico? Piše da vzamejo 1,99%, ampak sam do zdaj nisem opazil da bi si to jemali.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Debetna Visa Elektron ABanka - Paypal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
333110101 (37148) PINki
»

Nakazanje na paypal (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5121249 (18326) Kwizlord
»

PayPal DA ali NE?

Oddelek: Omrežja in internet
317486 (269) amigo_no1
»

Visa Electron