Forum » Pomoč in nasveti » sb live 5.1 in resetiranje nastavitev?
sb live 5.1 in resetiranje nastavitev?
WiseBear ::
mam sb live 5.1, zvočnike hercules xps 510 in win xp.
z neza sem si pobral nove driverje, če v mixerju nastavim 5.1 speakers mi vse normalno dela, ko pa winse restartam pa mam spet nastavljeno na 2 zvočnika!?? zakaj?
pol me pa še zanima zakaj mi ko dam Digital Output only vse šumi in sploh zvok ne deluje(sliši se samo močno šumenje)?
hvala
LP
z neza sem si pobral nove driverje, če v mixerju nastavim 5.1 speakers mi vse normalno dela, ko pa winse restartam pa mam spet nastavljeno na 2 zvočnika!?? zakaj?
pol me pa še zanima zakaj mi ko dam Digital Output only vse šumi in sploh zvok ne deluje(sliši se samo močno šumenje)?
hvala
LP
glede na to da je sb live (dokaj) pogosta zvočna kartica, me zanima če ma kdo mogoče podobne probleme z najnovejšimi driverji? pa kako mate nastavitve in pa kaj je s tem digital output me zanima.
LP
LP
CaqKa ::
jaz sem imel te probele... samo zdaj jih nekak nimam več... vem pa da imam v control panelu od takrat naprej "audioHQ" enega delujočega pa enega nedelujočega :>
priporočam ti da greš v winse ... nastaviš zvočnike v 5.1 takoj nato izklopiš pa vklopiš winse... pa pač pogledaš če bo vredi?
priporočam ti da greš v winse ... nastaviš zvočnike v 5.1 takoj nato izklopiš pa vklopiš winse... pa pač pogledaš če bo vredi?
CaqKa ::
drastične spremembe ki so ble?!? hmm edino sp1 pa drivere sem dal na novo drugega pa nič nevem.
jaz sem tudi poskušal različne driverje, pa tudi sp1 sem naložil....pa ni nič boljše :((
res se mi ne sanja kaj bi lahko bilo
res se mi ne sanja kaj bi lahko bilo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave s konfiguracijo sistema 5.1Oddelek: Zvok in slika | 1807 (1659) | settler |
» | 5.1, nekaj je narobe. Al`pa ne znam kaj nastavit!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1514 (1151) | BlackHole |
» | Zvočniki 5.1 sistemOddelek: Zvok in slika | 1455 (1102) | LunKi |
» | SB Live 5.1 SurroundOddelek: Zvok in slika | 1064 (770) | LordWorm |
» | Katero zvočno karticoOddelek: Kaj kupiti | 2012 (1731) | whatson |