Forum » Zvok in slika » SB Live 5.1 Surround
SB Live 5.1 Surround
Burner ::
A bi mi mogoce lahko en povedu kako se na SB Live! 5.1 Surround opravlja z analognim in digitalnim izhodom - kako se aktivira digitalni oziroma analogni izhod!?
Senitel ::
Na line 1 imaš levi in desni sprednji kanal, na line 2 imaš levi in desni zadnji kanal, potem imaš pa še na line 3 (digital out) center in globokotonca. Pol maš pa pod AudioHQ en item "Speaker" in tam naštimaš kakšne zvočnike maš...
sheep ::
YO gres v souravnd mixer in tm gres na speakers in mas gor opcijo digital out in das gor klukco.... AHAHAH mal pobrski v mixarju ane
Hvala za informacije! Vendar se vedno ne najdem opcije digital out!
A mogoce nimam pravih driverjev in software-a! Men je zadevo prodal prijatelj, pa mi je zraven dal cd z driverji za live platinum (mogoce za prvo serijo?). A bi se mogoce najdu kaksen junak, pa bi mi zrihtu cd za sb live 5.1!?
A mogoce nimam pravih driverjev in software-a! Men je zadevo prodal prijatelj, pa mi je zraven dal cd z driverji za live platinum (mogoce za prvo serijo?). A bi se mogoce najdu kaksen junak, pa bi mi zrihtu cd za sb live 5.1!?
sheep ::
Ej stari lej mas se eno vrstico zgori kot sdtart od Creativa al ap gres na start-programs-creative-Sb live!-sorround Mixer in mas pod vrstico speakers DIGITAL OUTPUT ONLY! Jah hjm platinum mas je kartica je ista samo da ma se en ojacevalc uzuni tm k so CD-ROMI in mislm da tuki nemore bit problema.... preglej softwere rajs... ce apa tinebo slo pa se enkrat napsim sm not pa ti poslm CD za 5.1 ajde
LordWorm ::
Ja veste to je cist odvisn katere zvocnike ima.DIGITAL OUPUT ONLY vela samo za DTT2500 in 3500 za ostale pa kr lepo vsak pa zvocniko v posebi(in globotonca jasno).
Torej kere zvocnike mas?
Torej kere zvocnike mas?
Nobenih zvocnikov nimam ampak mam HIFI komponento z digital dekoderjem ter digital vhodom - OK! Rabm samo digital out usposobit pa bo cist kul - stekas!
No ko si pa tko brihten pa povej zakaj naj bi bil marantz receiver 5200 ki stane 120 jurjov slabsa varianta od enih cheap varianta zvocnilkov za 40 jurjov! Utemelji tvoj odgovor!!!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AC3filter for dummies - nedelujoči center zvočnikOddelek: Zvok in slika | 11332 (5140) | Sarimner |
» | Povezava stolp - Sound blasterOddelek: Pomoč in nasveti | 1170 (902) | gumby |
» | PC to HI-FIOddelek: Zvok in slika | 1336 (1149) | gumby |
» | Zvočniki 5.1 sistemOddelek: Zvok in slika | 1439 (1086) | LunKi |
» | dolby digital zvocna?Oddelek: Zvok in slika | 1885 (1599) | matevzm |