Forum » Igre » Full screen
Full screen
bananahobby ::
Zdravo!
Imam en problem in sicer igral sem DIRT3 in je nekaj šteknilo pa sem mogel it iz igre z ctrl + alt + del. Zdaj ko grem ponovno v igro ni slika več čez cel ekran ampak je v oknu.... kaj se da tukaj naret? probal sem že run: normal windows, maximized pa nič skoz isto... pa pri Assassin creed mi je že to tudi nardilo samo je pol delalo.
Imam en problem in sicer igral sem DIRT3 in je nekaj šteknilo pa sem mogel it iz igre z ctrl + alt + del. Zdaj ko grem ponovno v igro ni slika več čez cel ekran ampak je v oknu.... kaj se da tukaj naret? probal sem že run: normal windows, maximized pa nič skoz isto... pa pri Assassin creed mi je že to tudi nardilo samo je pol delalo.
The Spartans do not ask how many but where they are...
- premaknil iz Zvok in slika: bluefish ()
bluefish ::
Lahko greš tudi v My Documents/My Games/DiRT 3/Hardware Settings. Odpri datoteko hardware_settings_config.xml in pri vnosu fullscreen spremeni false v true.
Če se želiš temo v prihodnje izogniti, pa z desnim klikom na fajl določi Read-Only atribut.
Če se želiš temo v prihodnje izogniti, pa z desnim klikom na fajl določi Read-Only atribut.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Test Drive Unlimited 2 - TDU2 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 27553 (17979) | BorutK-73 |
» | F1 2010 by Codemasters (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 31171 (23541) | Jst |
» | težave pri igrahOddelek: Igre | 604 (504) | DOOM_er |
» | dirt2 problemOddelek: Igre | 1316 (1146) | opeter |
» | Premajhna slikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1046 (790) | mrhovina69 |