Forum » Omrežja in internet » Vprašanje glede Wlana
Vprašanje glede Wlana
NazgulRR ::
Mam eno vprašanje, bolj teoretične narave.
Doma mam 20/20 optiko. Wlan v enem nadstropju višje mi vleče 2/2 (logična izguba signala zaradi sten, ipd.).
Vprašanje: Če bi mel 40/40 linijo, bi v enakih pogojih mel z wlanom hitrost 4/4 ali še vedno 2/2?
Doma mam 20/20 optiko. Wlan v enem nadstropju višje mi vleče 2/2 (logična izguba signala zaradi sten, ipd.).
Vprašanje: Če bi mel 40/40 linijo, bi v enakih pogojih mel z wlanom hitrost 4/4 ali še vedno 2/2?
LoneWolf ::
Teoretična predpostavka:
Imam fičota, ki po ljubljanski obvoznici stegne največ 80 km/h.
Vprašanje: Če Jankovič zgradi štiripasovnico okoli Ljubljane, bo šel potem moj fičo 160 na uro?
Bemo no.
Imam fičota, ki po ljubljanski obvoznici stegne največ 80 km/h.
Vprašanje: Če Jankovič zgradi štiripasovnico okoli Ljubljane, bo šel potem moj fičo 160 na uro?
Bemo no.
Goldee ::
Mam eno vprašanje, bolj teoretične narave.
Če narediš luknjo v strop, potem bo šlo 40/40.
And Now for Something Completely Different...
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linksys BEFSR41 router - (pre)pogost restart?Oddelek: Strojna oprema | 2228 (2037) | patriot10 |
» | Kateri je trenutno Best Buy brezžični router?Oddelek: Kaj kupiti | 5348 (4361) | kmetek |
» | kako postaviti dostopno točkoOddelek: Omrežja in internet | 1493 (1344) | ender |
» | Hišni WLANOddelek: Omrežja in internet | 1593 (1367) | scythe |
» | rad bi povezal preko WLAN mojga prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 1143 (948) | pujsek_ |