» »

Nov Siddhartin album

Nov Siddhartin album

Nikec3 ::

Kot vas večina verjetno že ve, se Siddharta pripravlja na snemanje svojega novega albuma v živo na stadionu Stožice. Do sedaj so izdali že 8 pesmi, ki pa so produkcijsko bolj slabe, saj so posnete v njihovem "zaklonišču"

Vrstni red njihovih pesmi tako kot so jih izdajali: (številke v oklepaju so ocene po mojem mnenju)
- Malishka - zveni precej "rusko" in čudno za moje pojme. (2.5/5)
- General - čeprav je melodija dokaj OK, zveni precej neoriginalno, pa še besedilo je preveč enostavno. (3/5)
- Noraterra - dokaj kul, predvsem instrumentalni deli pesmi, je pa konec precej odsekan. Všeč bi mi bil kak dolg instrumental na koncu. (3.5/5)
- Spet otrok - še ena balada, ki izgleda kot da bi rada bila hit na radio. Dokaj slabo. (2.5/5)
- Arena - zelo dober začetni del, malo slabši refren, skupaj deluje dokaj OK. (3.5/5)
- Sam - všeč so mi klaviature, ter temno besedilo. (4/5)
- Postavi se na mojo stran - zelo všečna, enostavna, kratka, z močnim besedilom. (4/5)
- Bel labod - to pesem sem uspel poslušati samo dvakrat. Zdi pa se mi kar solidna, čeprav je par vrstic besedila čudno spravljenih v melodijo. (3.5/5)

Čeprav so mi nekatere pesmi všeč, pa se mi zdi da Siddharta s tem albumom dela korak nazaj. V nekaterih pesmih se prav obupno sliši kako skušajo ugajat masam. Pa še besedila so dokaj povprečna. Vem da bo celoten album še precej sfriziran preden bo šel na stadion in nato še skozi produkcijo, vendar pa dvomim da mi bo tako všeč kot mi je bila Saga, kjer je Siddharta dosegla svoj vrhunec kar se eksperimentiranja in odličnih besedil tiče.

hooger ::

odličnih besedil? :|

Nikec3 ::

hooger je izjavil:

odličnih besedil? :|

Da, samo poglej "Naravo", "Nevarno mesto" in "Vojno idej".

Siddh ::

meni se zelo dopadeta malsihka (refren) in postavi se na mojo stran, danes zjutraj sem poslušal in potem sem si cel dan pel postavi se na mojo stran, verjemi da ni zaman :D

drugače pa so besedila kar dobra, bolj peša preveč komercialna izvedba, po moje bi bila vsaka skladba bolša brez sinth zvokov
res pa je da skoraj vsaka iz tega albuma seka ko daš naglas (mislim res zelo naglas), še posebej se mi zdi da malishka, na čase se mi zdi kot da so delali za glasno poslušanje

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Siddharta - VI

Oddelek: Sedem umetnosti
207210 (6810) Nikec3
»

Siddharta (strani: 1 2 )

947178 (5271) JXS
»

Vtisi po Siddhartinem koncertu (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
796909 (4890) zile
»

Recenzija novega Siddhartine albuma Rh- (strani: 1 2 )

637533 (6142) Tic

Več podobnih tem