Forum » Šola » HELP - Zviševanje mature
HELP - Zviševanje mature
JozeEjga ::
Živjo!
Rabm pomoč nujno! In sicer zanime me kako je z ocenjevanjem. Prejšnje leto sem namreč že opravil maturo, vendar pa sem se letos odločil, da bom kljub delu na faksu zviševal maturo iz zgodovine. Zanima me kaj se zgodi, če se mi to popravljanje "ponesereči" in recimo, hipotetično, rukenm to "zviševanje". Katera ocena se pol upošteva? A je možn, da bi mi odvzel maturo al kaj lol?
Hvala z pomoč, panika pač, grem naprej pisat!
lp
Rabm pomoč nujno! In sicer zanime me kako je z ocenjevanjem. Prejšnje leto sem namreč že opravil maturo, vendar pa sem se letos odločil, da bom kljub delu na faksu zviševal maturo iz zgodovine. Zanima me kaj se zgodi, če se mi to popravljanje "ponesereči" in recimo, hipotetično, rukenm to "zviševanje". Katera ocena se pol upošteva? A je možn, da bi mi odvzel maturo al kaj lol?
Hvala z pomoč, panika pač, grem naprej pisat!
lp
zee ::
Lahko bi seveda kontaktiral Drzavni izpitni center, ki ima cez vse postopke povezane z maturo. Se povezava, da se ne bos mucil.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
JozeEjga ::
Sem preiskal po strani in našel informacijo, da se upošteva boljša ocena. Samo še vedno nism sigurn kako je to, če recimo zvišuješ, pa pišeš negativno (1), ali se potem še vedno upošteva ocena 3 od prej, ali je tukaj kako drugače? Hvala za info in lp!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Maturutetni tečajOddelek: Šola | 3546 (3177) | trancer01 |
» | Neopravičene ure (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 16610 (12154) | Phantomeye |
» | Zlati maturantje (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 14877 (6387) | jype |
» | Izračun točk pri maturi; damn, resn ne vem, kak se to računa!Oddelek: Šola | 6667 (5760) | KandazaR |
» | Informatika na maturiOddelek: Šola | 2745 (2386) | McHusch |