Forum » Pomoč in nasveti » Tuner Winfast XP -problemi pri instalaciji v XP systemu
Tuner Winfast XP -problemi pri instalaciji v XP systemu
DeLonghi ::
Lastniki tega tunerja - mi lahko pomagate?
Namrec problemi so ze pri sami instalaciji driverju; grem po knjigici vendar ne gre. Moram iti po daljsi poti in mi potem tudi uspe poinstalirat...samo problem je v tem, ker mi potem skoti TV tuner program ne zazna display adapterja....kar javlja napako, da ne ga ne najde, ceprav so vsi druverji not in delajo brez ! znaka..mi ni nic jasno vec
Namrec problemi so ze pri sami instalaciji driverju; grem po knjigici vendar ne gre. Moram iti po daljsi poti in mi potem tudi uspe poinstalirat...samo problem je v tem, ker mi potem skoti TV tuner program ne zazna display adapterja....kar javlja napako, da ne ga ne najde, ceprav so vsi druverji not in delajo brez ! znaka..mi ni nic jasno vec
..................................
Zbogom in hvala za vse ribe
D.A.
Zbogom in hvala za vse ribe
D.A.
Salcka ::
Tudi jaz sem imel težave. Driveri in program se mi ni pravilno naložil, ker sem imel v Windowsih nastavljen slovenski jezik. Ko sem spremenil na angleščino je šlo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [uradna tema] Pinnacle (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 20223 (7769) | dire |
» | Winfast TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8643 (5615) | Pyr0Beast |
» | All-In-Wonder Radeon X800 XLOddelek: Novice / Grafične kartice | 3921 (3470) | Vlady |
» | težave z MSI motherboartOddelek: Strojna oprema | 2908 (2221) | EZ2BHard |
» | Hercules 3D Prophet All in Wonder 8500 DV - slika na dveh monitorjihOddelek: Zvok in slika | 1252 (1085) | Senitel |