Forum » Programska oprema » Program za oddajanje(kabelska televizija)
Program za oddajanje(kabelska televizija)
domix ::
Zanima me če pozna kdo kak program za oddajanje na televizijo. V mislih imam interni kabelski kanal, kateri potem deluje po naši občini. Trenutno je zadeva takšna da letijo reklame preko powerpointa in gre preko grafične kartice v eter, zvok pa preko radia preko aux kabla v eter. Sedaj je problem predvajat kakšne posnetke prireditev, saj je potrebno preklaplat opremo da potem deluje iz dvd-playera.
Zato me zanima če pozna kdo kašen program, ki bi ne vem nastavil program ali kaj podobnega in bi to samo letelo, da ne bi rabil cel čas preklaplat in nekdo bit tam.
lp
Zato me zanima če pozna kdo kašen program, ki bi ne vem nastavil program ali kaj podobnega in bi to samo letelo, da ne bi rabil cel čas preklaplat in nekdo bit tam.
lp
domix ::
aha, a mogoče poznaš kakšenega cenejšega, ali pa zastonj , recimo samo da bi playlisto naredil ali pa kaj podobnega, saj vrjetno veš kaj mislim.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zavrtite uganite - TV3 scam (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18704 (5307) | mahone |
» | Spet nateg na TV! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16806 (8705) | MrStein |
» | Zavajanje - "Srečna linija"Oddelek: Loža | 6346 (4876) | Malcolm_Y |
» | Srečni klic - nateg (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 32610 (21060) | fullOFclever |
» | Novinarska svoboda kot si jo predstavlja VajglOddelek: Problemi človeštva | 2464 (1372) | borchi |