Forum » Elektrotehnika in elektronika » Pikado
Pikado

Mr.B ::
Za kolega naj bi poravil pikado.Pikado je od "secoma" iz ilirske , saj tako piše na njem. Sicer je to velka kišta , notri pa je ena 386ka , v katero je vtaknjena isa kartica , ki je seveda zanič.
Zanič naj bi bil eprom , saj tako mislim , ker se je nekdo pred mano že pozabaval , ap ni bil glih uspešen. Sicer mi je pustil enih par žič v luftu ? . Np a kdo ve da kdo kaj takega popravlja. Sklepam da je takih automatov več po sloveniji.
Thx
Zanič naj bi bil eprom , saj tako mislim , ker se je nekdo pred mano že pozabaval , ap ni bil glih uspešen. Sicer mi je pustil enih par žič v luftu ? . Np a kdo ve da kdo kaj takega popravlja. Sklepam da je takih automatov več po sloveniji.
Thx
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis

totimato ::
Nažalost za edini servis, za katerega jaz vem, je na hrvaškem.
Sigurno obstaja nekdo, ki to popravlja v Sloveniji.
Probaj PIRS.
Ali pa v tisu pod dejavnost napiši "SERVIS ZA GOSTINSTVO IN TRGOVINE", jaz sem dobil nekaj zadetkov.
Čeprav jaz bi najprej poklical najbližjih 10 servisev elektronike oz. RTV. Marsikdo se je s tem že pozabaval.
lp
totimato
Sigurno obstaja nekdo, ki to popravlja v Sloveniji.
Probaj PIRS.
Ali pa v tisu pod dejavnost napiši "SERVIS ZA GOSTINSTVO IN TRGOVINE", jaz sem dobil nekaj zadetkov.
Čeprav jaz bi najprej poklical najbližjih 10 servisev elektronike oz. RTV. Marsikdo se je s tem že pozabaval.
lp
totimato

Zavo ::
Problem je v tem, da je eprom sprogramiran, torej če je zanič, še rabiš program!
Pokliči na Lambo v Maribor ali pa Carat v Novo mesto!
Pokliči na Lambo v Maribor ali pa Carat v Novo mesto!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vaše izkusnje z internet trgovino esvet ?Oddelek: Kaj kupiti | 5803 (2347) | Brdavs95 |
» | pred prodajo vozila pooblaščeni servis prikril napako (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 8157 (6786) | Alec999 |
» | Facebook Timeline na voljo za vse (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19408 (14336) | Bor H |
» | Izginjajoči prostor na disku...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1081 (921) | mAXTER |
» | Barvna lisa na TV ekranu?Oddelek: Zvok in slika | 1478 (1352) | kar98k |