Forum » Pomoč in nasveti » Prenosnik - zateg vijakov ekrana
Prenosnik - zateg vijakov ekrana
nuclear ::
Zdravo.
Nisem še rihtal ničesar okoli prenosnika, pa me zanima, kako se naj lotim zatega vijakov ekrana? Namreč ekran mi več ne stoji 90° ampak mi pada naprej ali nazaj, ker so vijaki verjetno popustili.
Imam prenosnik Asus x50SL, tu pa sem našel navodilo kako približno naj bi to izgledalo za Asus računalnike.
Asus a8J primer
Moram kaj posebej paziti, kakšen nasvet?
lp
Nisem še rihtal ničesar okoli prenosnika, pa me zanima, kako se naj lotim zatega vijakov ekrana? Namreč ekran mi več ne stoji 90° ampak mi pada naprej ali nazaj, ker so vijaki verjetno popustili.
Imam prenosnik Asus x50SL, tu pa sem našel navodilo kako približno naj bi to izgledalo za Asus računalnike.
Asus a8J primer
Moram kaj posebej paziti, kakšen nasvet?
lp
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
nuclear ::
ok vijaki ki držijo so zlomljeni...
na ebayu sem našel nekaj takega za zamenjavo:
Klik zamenjava
To bo verjetno trajalo kak mesec da prispe do mene.. možno tole kje v sloveniji dobiti za asus spare dele?
PS: mogoče kdo ve za asus zastopnika v sloveniji, oziroma kakšen asus servis? ker me zanima cena tega v sloveniji..
na ebayu sem našel nekaj takega za zamenjavo:
Klik zamenjava
To bo verjetno trajalo kak mesec da prispe do mene.. možno tole kje v sloveniji dobiti za asus spare dele?
PS: mogoče kdo ve za asus zastopnika v sloveniji, oziroma kakšen asus servis? ker me zanima cena tega v sloveniji..
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nuclear ()
fosil ::
Iz anglije pride v enem tednu, iz nemčije verjetno še prej.
Če boš naročal iz kitajske pa lahko res računaš na kakšen mesec.
Zato bodi na ebayu pozoren kje se nahaja artikel.
Na slovenskem servisu ti bodo pa zadevo verjetno prodal za ceno, kot da je zadeva narejena iz suhega zlata.
Če boš naročal iz kitajske pa lahko res računaš na kakšen mesec.
Zato bodi na ebayu pozoren kje se nahaja artikel.
Na slovenskem servisu ti bodo pa zadevo verjetno prodal za ceno, kot da je zadeva narejena iz suhega zlata.
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Baterija za prenosnik (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7504 (2505) | Han |
» | Sistem ena d.o.o. servis !!! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 53780 (13746) | Han |
» | Asus ServisOddelek: Pomoč in nasveti | 9659 (7620) | DOOM_er |
» | Rezerevni deli - kje dobitiOddelek: Strojna oprema | 1715 (984) | Assass1n |
» | Asus EEE 1000HE (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 19828 (12446) | Kleemen |