Forum » Hlajenje in modifikacije » zracna crpalka---a kaj takega obstaja?
zracna crpalka---a kaj takega obstaja?
dexter ::
Hello everione!
A ma mogoce kdo kak ta velk conrad katalog al kaj podobnega, pa pogleda ce slucajno obstaja kaka vrsta crpalk (mogoce se crpalka cuden slis,al kak mali kompresor) za zrak,ki recimo lahko naredi cca. 2 bara pritiska na nekem dolocenem fi-ju.
LP
\\\\hilsch-vortex tube\\\\\
A ma mogoce kdo kak ta velk conrad katalog al kaj podobnega, pa pogleda ce slucajno obstaja kaka vrsta crpalk (mogoce se crpalka cuden slis,al kak mali kompresor) za zrak,ki recimo lahko naredi cca. 2 bara pritiska na nekem dolocenem fi-ju.
LP
ChiefThunder ::
Se mi zdi, da sem v eni knigi brau, da se črpalke za zrak uporabljajo tud v akvarijih, zatorej bi kakšna "pet shop store" mogla met zadevo.
OZZY ::
100 posto jo dobiš v štacuni za živali. Pri men v Litiji ni problema. Ko sem naročval potopno mi je una hotla pomotoma uturit pomotoma kar zračno. Dobr, da sam prej pogruntu.
TESKAn ::
Hm, če rabiš za kak airbrush, lahko uporabiš kar kompresor od kakega starega hladilnika.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
NiggerBob ::
lahko pa uporabiš kar mali kompresor za 12 V, ki jih prodajajo v avtotrgovinah in avtosejmih za pumpanje gum. Zmore cca 2.5 bara pritiska, na bolšjem v MB je bila cena 4 ali 4.5 Ksit.
"Hrabri umrejo samo enkrat, strahopetci umirajo tisočkrat"
crt ::
Pri mojem sistemu, za točit pijačo, sem uporabil tako tračno črpalko. Dobil pa sem jo v trgovini za male živali.
lep pozdrav Crt
lep pozdrav Crt
andro ::
Mali 12V je kar vredi jaz ga uporabljam za barvanje maket (rewel) pa super dela.
To have no errors, woud be life without meaning .
No strugle no joy!
Hello!
Kompresijsko obvezo se poznam, kompresijskega hlajenja pa ne. Lahko kaj vec poves o cem premisljujes ti? :\
LP
///truth is out there///
Kompresijsko obvezo se poznam, kompresijskega hlajenja pa ne. Lahko kaj vec poves o cem premisljujes ti? :\
LP
///truth is out there///
mojsterpeter ::
kompresorsko ne kompresijsko - ne vem mislim da ta princip uporablja Vapochill?
ill communication
Bungee- ::
VapoChill uporablja kompresor .... no ja samo stvar je v tem, da je kompresor hermeticno zaprt in da je v sistemu tudi plin, ki je medij za hlajenje .... po domace povedano stvar dela tako kot vsek normalen hisni hladilnik. ....
Aja DEXTER kaj ti bo zracna crpalka ????
Aja DEXTER kaj ti bo zracna crpalka ????
S kladivom in dinamitom je mozno vse! - Poanta je samo v doziranju.
***Aja DEXTER kaj ti bo zracna crpalka ???? ***
*izumi so nakljucja,izumiteji se vecja*
*izumi so nakljucja,izumiteji se vecja*
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čiščenje prahu z stisnjenim zrakomOddelek: Pomoč in nasveti | 3133 (2691) | ...:TOMI:... |
» | čiščenje računalnika z zrakom (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11754 (10340) | Napajalc |
» | kompresor hladilnikaOddelek: Loža | 1641 (1431) | joee |
» | LittleDevil's PhaseChange (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 23668 (14541) | LittleDevil |
» | Rezultati kompresorskega hlajenjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1197 (849) | Neo32 |