Forum » Zvok in slika » Glasba na CD po želji?
Glasba na CD po želji?
rosidav ::
Zdravo
Zanima me, če obstaja SLO site, kjer ti zapečejo CD z glasbo po lastno izbiri? (Izbereš komade, oni pa ti pošljejo CD domov)
Tenx
Zanima me, če obstaja SLO site, kjer ti zapečejo CD z glasbo po lastno izbiri? (Izbereš komade, oni pa ti pošljejo CD domov)
Tenx
- zaklenil: Gandalfar ()
Gandalfar ::
Legalnih nekako ni.
Ostanejo ti torej prijatelji in znanci ter razni internetni znanci...
ti se odloci katerega bos izbral. Naceloma se ti splaca najti kolega z adsljem in pecko in ti bo v zameno za kaksn pir z veseljem posnel karsnokoli kompilacijo.
Ostanejo ti torej prijatelji in znanci ter razni internetni znanci...
ti se odloci katerega bos izbral. Naceloma se ti splaca najti kolega z adsljem in pecko in ti bo v zameno za kaksn pir z veseljem posnel karsnokoli kompilacijo.
rosidav ::
Razumem.
Pol pa prosim, da če je tu kdo, ki mi bil pripravljen posneti tak CD za razumno vsoto denarja, naj mi to javi na MOJ MAIL
tenx
Pol pa prosim, da če je tu kdo, ki mi bil pripravljen posneti tak CD za razumno vsoto denarja, naj mi to javi na MOJ MAIL
tenx
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rosidav ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Snemanje zaslone igreOddelek: Igre | 1387 (900) | x4en0n |
» | Labelflash zapisovanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1885 (1742) | nobodyelse |
» | Napihnjeni kondenzatorji.Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2566 (2277) | Pyr0Beast |
» | Thermalright slk900aOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1293 (1105) | Poldy |
» | Windows limit in Ati MultimediaOddelek: Zvok in slika | 1378 (1181) | Kid |