» »

Računalnik mi zamrzuje

Računalnik mi zamrzuje

tvirus ::

Imam en problem, ki ga ne znam rešit, zamenjal sem osnovn, procesor in rame, in od takrat naprej mi računalnik zamrzuje. Sem testiral rame pa bios posodobil pa še vedno vse isto.. Kak predlog ?

LP

Siddh ::

operacijski sistem si na novo naložil?

ja sem pa je zateva ista še brez da bi kake programe gor nalagal že med instalacijo je zamrzno enkrat...

poglej če so rami lepo noter vstavljeni in pa seveda če je sata kabel lepo trdno priklopljen

pa sem vse pogledo fora ja v tem da sem prej na stari plati mel iste winse pa je blo vse ok...

katera je bla pa ta stara plata in katera je nova?
ker OS pa sploh uporablaš?

win 7 64bit. Stara je bla asus m2n-e nova pa je p8p6 le

DeeCoy ::

je proc sigurno vredu noter? Hladilnik dobro nameščen in termalna pasta nanešena? Možno je da se pregreje in zato zamrzne

Ja je vredu če pa včasih lahko špilam igro 3 ure vkupaj pa dela brez ploblema. V bistvu se je težava ta pojavla ko sem menjal ploščo pato. pol pa se je zadeva umirila sama od sebe.. sedaj pa so se mi naenkrat dve particiji zrušile in takrat sem odklopil disk sekundarni pa kopiral podatke sem in tja pa je spet začelo zmrzovat pa sem menjal Windowse pa je zadeva enaka..

slabi diski po moje
preveri z kakšnim programom od proizvajalca

Ja saj bom, zamenjal bom vse kable, sformatiral disk pa oba diska bom stestiral pol pa bom videl, a je hirensboot vredi za testirat diske ?

Pentium ::

hiren's boot ni program za testirat diske. je boot cd, na katerem pa najdeš diagnostične programe za diske vseh proizvajalcev.

Torej zamenjal sem vse kable v računalniku za diske, vendar še računalnik vedno občasno zamrzne, sedaj še bom enkrat stestiral rame, pa diske ker imam not tri. Kateri program priporočate za test diska?

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

CPU 100% ne vidim rešitev... (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
859673 (7525) m0LN4r
»

Windowsi zamrznejo vsakih 30 sekund za približno 2 sekundi

351880 (1465) RuskiSnajper
»

vsake toliko časa ne dela disk - kje bi lahko bil vzrok?

Oddelek: Strojna oprema
182126 (1823) rzidar1
»

Zamrzovanje !! Pomoč ...

141214 (1010) ChraseR
»

rami!

351519 (990) patriot10

Več podobnih tem