Forum » Pomoč in nasveti » Problem s skyp-om
Problem s skyp-om
gantar8 ::
živjo...
Jaz imam problem s skypom. Vedno ko ga zaženem mi napiše error (ko pritisnem "don't send" mi samodejno ga zapre. Pomislil sem če je mogoče, da mi je Firewall ali anti-virus blokiral skype.exe. Opazil sem da mi je v najnovejši verziji Avasta zaznalo prejšni dan da je Skype.exe virus. Zato sem pobrisal anti-virus plus za 100% sem ugasnil firewall in še enkrat namestil Skype. Vendar se spet pojavi enak problem. Če ma kdo kakršnokoli idejo naj pove.
Še nekaj inf. od mojih win:
Windows XP pro.
version 2002
SP3
če pa še kaj potrebujete vam komot napišem.
Jaz imam problem s skypom. Vedno ko ga zaženem mi napiše error (ko pritisnem "don't send" mi samodejno ga zapre. Pomislil sem če je mogoče, da mi je Firewall ali anti-virus blokiral skype.exe. Opazil sem da mi je v najnovejši verziji Avasta zaznalo prejšni dan da je Skype.exe virus. Zato sem pobrisal anti-virus plus za 100% sem ugasnil firewall in še enkrat namestil Skype. Vendar se spet pojavi enak problem. Če ma kdo kakršnokoli idejo naj pove.
Še nekaj inf. od mojih win:
Windows XP pro.
version 2002
SP3
če pa še kaj potrebujete vam komot napišem.
gantar8 ::
Evo super, deluje kot namazano. Hvala tebi techfreak bom lahko spet komot s prijatelji kakšno preko skypa rekel, hvala pa tudi tebi jurre.
čaw
čaw
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bizarni Skype login problemOddelek: Pomoč in nasveti | 862 (554) | MrStein |
» | Skype problemOddelek: Programska oprema | 1369 (774) | tv6865 |
» | Prenosnik se mi je upočasnilOddelek: Pomoč in nasveti | 1024 (862) | palačinka |
» | Kako odstraniti Winload.exe...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2501 (2241) | vratar |
» | Klepetajte preko interneta bolj kvalitetno kot preko telefona! (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8629 (5180) | Gandalfar |