Forum » Mobilne tehnologije » N97: počasna, hroščava ?
N97: počasna, hroščava ?
PujsaPepa ::
Je to veljalo samo za firmware 1.0, ali tudi za 1.2 ?
Je firmware 2.0 ze dosegljiv na N97 kupljenih v Slo, ali jih
Teleray nadgrajuje na to ?
Je N97 v2.0 končno spodoben telefon, ali še vedno kur***c?
Je firmware 2.0 ze dosegljiv na N97 kupljenih v Slo, ali jih
Teleray nadgrajuje na to ?
Je N97 v2.0 končno spodoben telefon, ali še vedno kur***c?
Gregor P ::
Torej sam sem vedno posodabljal Nokio kar peko njihove uradne spletne strani oz. Nokia PC Suita; domnevam da se tudi pri N97 ni nič spremenilo; vem pa ne
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
PujsaPepa ::
N97 še nimam.. kupujem, pa me strasijo kok v kurcu je.
A se npr. tole ne dogaja (več) ?
A se npr. tole ne dogaja (več) ?
blackmack ::
No jaz jo mam in je telefon trenutno res katastrofa. Če ga izklopim, ga je ponavadi treba 5x vklopit, da pride dlje od nokia logota. Ponavadi še 2x baterijo vun vzet. Potem se zadaj praska leča na kameri, ker majo tak noro nareto zaklopko. To bom poslal nazaj pod garancijo. Kamera je ful slabo odzivna in za 5mp slaba kvaliteta. Bluetooth kuj včasih ne dela. Pošlješ nekaj, naslednja datoteka pa več ne gre. Potem zgleda, da oni fleksibilni vod ki gre na zaslon praska tipke RTY-bom tud zahteval garancijo. Telefon je na splošno ful slabo odziven. Ponavadi ko najbolj kaj rabiš totalno šteka in odpre se ti vse druga. Kolega mi je tud reko, da mu celo med klici kuj zamrzne, pa more baterijo vun vzet. Tud sm opazo dosti slabši signal, kot smo ga za nokie navajeni. V glavnem, če firmwara zdaj v V2 nea kolko tolko porihtajo še gre v servis zaradi teh bugov. Ko bo šel tja 3x in bodo rekli, da je z tel vse v redu bom zahteval menjavo, denar nazaj al pa tržna inšpekcija.
V glavnem najslabši nokijin telefon do zdaj.
P.S.
Kolega mi je reko, da njemu 5800XM redno zmruje ko browsa po netu.
V glavnem najslabši nokijin telefon do zdaj.
P.S.
Kolega mi je reko, da njemu 5800XM redno zmruje ko browsa po netu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: blackmack ()
Ciklamen ::
No si bom malo sposodil temo, če nima nikdo proti.
Danes sem nabavil Herota, pa me zanima kako dolgo moram polnit baterijo, namreč v priročniku oz. quick guide-u piše da je baterija nared po vsega 3 urah polnjenja, kar pa se mi zdi malo malo...
Danes sem nabavil Herota, pa me zanima kako dolgo moram polnit baterijo, namreč v priročniku oz. quick guide-u piše da je baterija nared po vsega 3 urah polnjenja, kar pa se mi zdi malo malo...
- End of the Post ->
PINki ::
V navodilih bo že prov pisalo, nismo več v časih nokie 3310, ko si jo moral filat 16ur pred prvo uporabo
Bor H ::
blackmack: mi je žal, da imaš tako izkušnjo, verjetno imaš nadgrajeno na 1.2 fw ane?
Tist problem z vklapljanjem je ponavadi zaradi ekrančka in baje da rešijo težavo pod garancijo (vsaj tako je s 5800).
Še mimogrede: če kdo razmišlja o nakupu N97 bi bolj predlagal N97 mini, pomoje je vredno prišparat tistih nekaj eurov za skoraj identičen telefon.
Tist problem z vklapljanjem je ponavadi zaradi ekrančka in baje da rešijo težavo pod garancijo (vsaj tako je s 5800).
Še mimogrede: če kdo razmišlja o nakupu N97 bi bolj predlagal N97 mini, pomoje je vredno prišparat tistih nekaj eurov za skoraj identičen telefon.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Iščem telefon, nujnoOddelek: Mobilne tehnologije | 3925 (2821) | koro13 |
» | Kateri telefon nabavit (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 9700 (6301) | globoko grlo |
» | Prednaročila za Nokia Booklet 3G odprtaOddelek: Novice / Nokia / Symbian | 4776 (2930) | Srakopir |
» | Nokia predstavila N900Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 8988 (5818) | Bor H |
» | Nokia N97 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 6425 (4755) | Atrax |